TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo egészen máshogy emlékszik a TUF-os meglepetés-vizitre McGregornál

2015.09.07. 20:10 td_interim

aldonevet.jpg 

„Meglátott és megijedt.”

 

Conor McGregor a hétvége folyamán élete formájában dumált: mindenkit szétsavazott, de a legnagyobb cupákokat kedvenc célpontjának, Jose Aldónak hagyta meg.

A UFC ideiglenes és valódi pehelysúlyú bajnoka a The Ultimate Fighter 22 utolsó napján találkozott a TUF házban, ahol McGregor meglepő módon kézfogással köszöntötte a brazilt, mégpedig – saját elmondása szerint – azért, mert „nem akarta még jobban megijeszteni,” illetve annak érdekében, hogy Aldo „ne meneküljön el” a decemberi meccsük elől, taktikát vált, és most „át fogja ölelni,” el fogja neki mondani, hogy „minden rendben lesz” és hogy „hamarosan minden véget ér.” Ezt McGregor a Go Big kampányindítón is elharsogta.

Aldo még a nagy sajtóesemény előtt adott interjút az újságíróknak, és ő persze egészen máshogy emlékezett a tufos találkozásra.

Meglepődött, amikor megpillantott. Napról napra nagyobb bohócnak látom. Szereti megnevettetni az embereket és mindenki szereti hallgatni a szövegét, hogy aztán az arcába lehessen röhögni. Megijedt, amikor meglátott, nem számított erre a meglepetésre.

 

Odajött és megrázta a kezem. Ez egy bohóc. Ott állt szégyen szemre, a szakadt nadrágjában.* Egy balfasz.

Hogy hol lehet az igazság a találkozással kapcsolatban? Valószínűleg félúton a brazil meg az ír verzió között. De kit érdekel az igazság, amikor a fikció sokkal szórakoztatóbb?

*McGregor nadrágja valóban elszakadt az egyik forgatási napon, erről az egyik Team Alpha Male tag tweetelt, amit meg is osztottunk Facebookunkon.

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTZár a nyár, de nem örökre: most akciósan tankolhatsz fel a következő...

Posted by TDMG on Monday, September 7, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707768202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása