TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: McGregor lehúzott sliccel osztotta a népet a Go Big-en

2015.09.07. 14:28 td_interim

conorgobig.jpg 

Tökéletes.

 

Ha végignéztétek a már most legendás Go Big kampányindító rendezvényt, ahol Conor McGregor tombolva savazta végig a UFC teljes férfi mezőnyét, feltűnhetett egy pillanat, amikor Dana White odahajolt az ír fenegyerekhez és – a mikrofonok számára hallhatatlanul – a fülébe súgott valamit.

Többen arról spekuláltak, hogy a főnök arra utasította McGregort, hogy fogja vissza magát. Ez teljesen logikátlan lett volna, hiszen White érdeke pont az, hogy a harcosai eladják a következő meccsüket, úgyhogy a többség továbbra is csak vakarta a fejét. A UFC 191 után aztán végre kiderült, mit súgott White Conor fülébe. Azt, hogy nyitva a húsbolt.

Azt mondtam neki, hogy lent van a slicce. Ez az igazság. Mindenki azt hitte, hogy le akartam nyugtatni. Lent volt a slicce. Felugrált a helyéről, mindenkibe belekötött és lent volt a slicce.

Dana White persze akkor is hazudik, amikor kérdez, de ez most valóban igaznak tűnik: ha alább 49:30 környékére tekeritek a sajtóesemény felvételét, láthatjátok, hogy miután Dana odahajol, McGregor az öle felé kapja a tekintetét, és mielőtt a kamera váltana, mindkét kezét az asztal alá süllyeszti. Nyilván felhúzni a cipzárt. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem nagy rössel elküldeni mindenkit a halál faszárú úgy, hogy közben kinn vannak a tökeid a millió dolláros öltönyöd nadrágjából, eléggé hibátlan dolog.

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on Friday, September 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737767286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása