TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor tombol: becsicskította a Go Big sajtótájékoztatót, mindenkit a földbe gyalult

2015.09.05. 14:10 td_interim

conorgobig.jpg 

Bomba recept a sikerhez: adj az írnek egy mikrofont és dőlj hátra.

 

Azt írtam tegnap délután, hogy Conor McGregor az életben nem ment még akkorát, mint a The Ultimate Fighter 22 promókörei során. Erre néhány órával később még azt a teljesítményét is kettéhugyozta. Az ír félelmetesen nagyot alakított a UFC Go Big kampányindító sajtóeseményén péntek este. Végig pörgött, ordítozott, senki sem menekülhetett a szájából előtörő savcunami elől. 

McGregor, a 145 fontos ideiglenes bajnok december 12-én, a UFC 194 főmeccsén vív címegyesítő meccset a súlycsoport valódi bajnokával, Jose Aldóval. Conor a brazil felhasználásával most gyakorlatilag a UFC teljes bunyósmezőnyét kihívta pehelysúlytól a váltósúlyig.

Elmondom most mindenkinek 145 fonttól egészen 170-ig: készüljetek erre a harcra, mert nem hiszem, hogy (Jose) ott lesz. Ez életetek lehetősége és ne is próbáljátok Mendes mentségét ellőni az edzőtáborokkal meg a többi hülyeséggel. Legyetek készen, mert (Jose) elmenekül.

Conor legutóbbi riválisa, Chad Mendes is kapott. Mendes azt mondta, újra szeretne megmérkőzni McGregorral, ezúttal teljes edzőtáborral a háta mögött. McGregor erre azt mondta neki, hogy „úgy üt, mint egy kibaszott szalmasúlyú.”

Összegömbölyödtél, mint egy kis kurva. Lemészároltam a tested, még a kezeidet sem bírtad feltenni.

McGregor megkérdezte Rafael dos Anjos könnyűsúlyú bajnokot, hogy szívesebben kiállna-e vele, mint következő ellenfelével, Donald Cerronéval, aztán az ír a brazil helyett meg is válaszolta saját kérdését, hogy naná. És ezúttal nem állt meg a váltósúlynál: szó szerint mindenkit elküldött a picsába.

Gazdaggá tehetlek. Megváltoztathatom a csóró kis életed. Ha velem bunyózol, az ünnepnap. Ha aláírod a szerződést a bunyóra, az ünnepnap. Hazacsörögsz, felhívod a feleséged: „Bébi, megcsináltuk. Gazdagok vagyunk, bébi. Conor McGregor gazdaggá tett minket. Húzd föl a vörös bugyid, gazdagok vagyunk, bébi.” Szóval ne mondd nekem, hogy nem akarnád azt a bunyót, mert ugyanúgy lecsapnál rá, mint bárki más itt, ha beérkezne az ajánlat, függetlenül az övektől, meg a többi faszságtól. Én vagyok a pénzmeccs és én vagyok a király az összes férfi súlycsoportban. Szóval mindenki más, aki itt van, baszódjon meg.

A jelen lévő könnyűsúlyúaknak nyilván nem tetszett a cirkusz. Dos Anjos azt mondta, Conor „könnyű fizu” lenne. Cerrone szokás szerint kicsit jobban mellre szívta az osztást.

Conornak nincs joga feljönni 155-be. Ilyen a világon nincs, esélye se lenne. Túl nagyok, túl erősek vagyunk neki. Szóval foghatod magad és hazahúzhatsz.

Conor riposztja:

Ha a 155-ös súlycsoportra nézek, azt látom, hogy mindenki merev. Lassú, merev. Úgy érzem, majdnem mintha sárba ragadtak volna. A pehelysúlyúak úgy ütnek, mint a légsúlyúak. Szóval szép itt, lerombolni őket és megölni az egész súlycsoportot. De rajta tartom a szemem a 155-ös súlycsoporton is és úgy látom, hogy mind beleragadtak a sárba.

Ezen sokan nevettek, Cowboy nem.

Egy szörnyeteg vár rád 145-ben, Aldo, ő majd elveri a segged. Senkit sem vertél még meg és azt hiszed, feljöhetsz 155-be és te leszel a király? Ne viccelj, ember. Ülj le a faszba.

 

Közönség előtt tényleg jól beszél, de amikor a színfalak mögött álltunk, akkor nem volt mondanivalója. Harminc percig ott álltam mellette, de nem mondott semmit.

McGregor Aldóra visszatérve arról beszélt, hogy most máshogy fogja kezelni a brazilt, hátha úgy meggyőzheti, hogy ne meneküljön el előle.

Már nem akarok ráijeszteni. Megdermedt a félelemtől. Korábban már elmenekült, szóval most máshogy közelítek hozzá, át fogom ölelni, a gondjaimba veszem, édes kis semmiségeket súgok a fülébe, elmesélem neki, hogy minden rendben lesz, hamar véget fog érni. És remélhetőleg december 12-én be tudom vinni az oktagonba. És akkor véget vetek a karrierjének.

Aldo a Mendes-meccsel vágott vissza. Azt mondta, azon a mérkőzésen McGregor olyan volt, mint „egy teknős,” amit a hátára fordítottak, és hogy nincs se jiu-jitsuja, se birkózása. McGregor erre szintén Mendeshez nyúlt vissza: azt mondta, Jose és Chad tavalyi, ötmenetes háborúja óta a brazil nem ugyanaz az ember.

Olyan vagy, mint aki sztrókot kapott. Petyhüdt az arcod bal oldala. Aggódom érted, őszintén aggódom. Szeretlek, úgy szeretlek, mint a csicskámat, mint egy kis kurvát. Csak azt akarom, hogy rendben légy. Vizsgáltasd ki magad. Folyik le az arcod bal oldala.

Aztán egy újabb Aldo – McGregor farkasszemezés következett, a várható eredménnyel: 

Lehet ezt még fokozni? Mostanra már úgyis mindannyian tudjuk a választ.

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on Friday, September 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907762466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása