TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Guillard kezét törte, Coenen kezet vitt haza (videó)

2015.08.29. 15:44 td_axl

 guillard.jpg

Tegnap este jött a Bellator és némi meglepetésre nem freak show-val szórakoztattak minket, hanem ismételten megelégedtek egy ex-UFCs arccal. Guillard, te tróger, te.

 

Némileg érzelem dús volt részemről az ez a jelző Melvin irányába, de csak a sok éves frusztráltságomat tükrözi. Annak idején az egyik kedvenc könnyűsúlyú bunyósom volt az UFC-ben, a kezei és lábmunkája igazán figyelemre méltó volt. Még úgy is bizakodtam benne, hogy pár backstage edzésvideón láttam, hogy Cerrone hülyét csinál belőle, a meccsükön meg kegyetlenül lemészárolta őt. Tudom, azért csak megvillant azon a meccsen is Melvin, de a karrierjében csak ilyen villanások vannak, mikor virítani kellett, akkor meg maradt a srác a holnap embere, aki majd egyszer tényleg bizonyít. Joe Silva meg elküldte máshová 'sokpénzé haknizni, a Ray Sefo menedzselte WSOF-ban olyan lazára vette a figurát, hogy a súlyát sem hozta. Nem kellett sok, hogy a Bellatorba kerüljön, de azt azért érezzük, hogy gerinces gyerek lehet Melvin ennyi ágyban hemperegve és még el sem mosogatva a buli végén. Pedig aztán ma hajnalra party-áldozatot is kapott, hogy elindítsák őt a Bellator hype-csacsin, de csak nem sikerült Brandon Girtz (hogy kicsoda?) ellen sem nyernie Melvinnek.

 

Egészen pontosan Guillard szinte semmit sem mutatott, a meccs végén finishelhetett volna, de mivel a volna a kedvenc szava...Ok, tudom, eltört a keze, de Melvin b*szdmeg, ha akarnál, pörögnél, mint a ganészóró, és lógó béllel is ketté csapnád Girtz-et, ha valóban szeretnéd.

Marloes Coenen ezt megelőzően ismét behúzott egy győzelmet és igencsak időszerű lenne már áthozni az UFC-be. A korábbi Strikeforce bajnok ugyan nem feltétlenül jelentene nagy veszélyt Ronda-ra, de egy Tate elleni visszavágó hangulatos lenne Rousey unatkozó tyúkudvarában. Annak idején a Glory és UFC közötti nézeteltérés miatt nem jött a Strikeforce-ból, Overeem kifordulósként dobta a Gloryt, így ő bejutott. Hehh, mi?

Szóval Marloes hajnalban Arlene Blencowe ellen állva pár pillanatra elbizonytalanodott, de aztán földön csomagolt és dominált, hogy egy szép karfesszel és egy újabb kézzel gazdagodjon, na meg fair play díjas napi babérkoszorút is a nyakára tesszük itten. 

• INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS •Most még ingyen szállítjuk nektek a legmenőbb TDMG cuccokat Magyarország egész területén,...

Posted by TDMG on 2015. augusztus 24.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr87743164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2015.08.29. 21:14:37

Űűűű a Wren/Burns mekkora ork hirig vott!!!
Fléreértés ne essék, bírom a teknikát de néhanap beigényli a szervezetem az ilyen kocsmafájtot
Mióta lepuhultam vagy kivárok vagy sassintok egy dvd-t az ufc hőskorából
süti beállítások módosítása