TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Újabb tereptárgyat ütött szét Roy Jones Jr. (videó)

2015.08.17. 11:09 td_interim

hi-res-c84ed1b181391e8b848c0f3e1b71c7ca_crop_north.jpg 

A lenyugvó napnak is van ereje :-D

 

Vasárnap éjjel hetvenedszerre is ringbe lépett a modern kor egyik legnagyobb bokszlegendája, Roy Jones Jr., megint egy papírkutya ellen, és megint KO-győzelmet aratott.

A Mashantucket Pequot indián törzs Foxwoods Resort Casinójában tartott meccs Jones Jr. nevével együtt is annyira underground esemény volt, hogy élőben nem is közvetítette a tévé, felvételről nyomják majd le valahol, holnapután. Ennek ellenére a kiütés persze, hogy azonnal felkerült a netre. Beugrós állcsúcsra horgolás, klasszikus Roy, íme: 

Ugyanez tweet formájában, hátha a fentit legyalulná a Youtube:

A mérkőzést Jones Jr. eredetileg egy Billy Bailey (12-19) nevű fószer ellen vívta volna, de végül utolsó perces beugrósként Eric Watkins (12-10-2) állt oda elé. A KO a hatodik menetben jött el.

Magát a meccset mi sem láttuk, de a boxingnews24 beszámolója szerint Roy megint végig leengedett kézzel vadászgatott, sokat dolgozott testre, és ha akarta volna, az első menetben kivégzi ellenfelét. Az oldal azt is írja, hogy Jones Jr. „jól nézett ki” a ringben, de ez valószínűleg csak illedelmeskedés – más források nagyon lehúzták az egykori klasszist.

Valószínűleg a károgóknak van igazuk, még a fenti, pár másodperces videón is látszik, milyen lomha már Roy, de mondjuk hülye az, aki azt várta, hogy most fognak feléledni a '90-es évek. Bénák ellen viszont még mindig kiválóan muzsikál az öreg: öt évvel ezelőtti, kiütéses veresége óta most már zsinórban nyolcszor nyert, többnyire két lábon járó bokszzsákok ellen.

Nem is vesz vissza a lendületből: hó végén a 2007-ben Erdei Zsolttól TKO-val kiszopó Danny Santiago, szeptember közepén Tony Moran következik. A kimondottan sűrű hakniév márciusban kezdődött Jones Jr.-nak, abban a hónapban kétszer is TKO-győzelmet aratott: itt az első, itt meg a második.

• TDMG 😎 Lifestyle • Így érzed magad, ha a TDMG család tagja vagy. Willy barátunk egyenesen Hollandiából érkezett,...

Posted by TDMG on Saturday, August 15, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47711986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása