TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rockhold: Weidman a fellegekben jár, de majd én leszedem onnan

2015.08.13. 10:51 td_hriczuakos

ufc-fight-night-rockhold-v-20140911-050047-183.jpg

Javában tart már a bajnok és a kihívó közötti adok-kapok.

 

New York ugyan megint csak nem jött össze az UFC-nek, de a Chris Weidman vs Luke Rockhold párosítás azért várhatóan marad az idei év programjában. Mert eredetileg ugye a Madison Square Garden lett volna a célállomás, de New York városa továbbra sem szorgalmazza, hogy MMA-gálák lebonyolítása is öregbítse a Nagy Alma nevét. Pedig érdeklődőkből nem lenne hiány, pláne úgy, hogy Weidman saját terepen mozogna, de hiába, ha a megrekedt városi törvényhozók nem hajlandóak rábólintani a gazdaságilag is jól mozgó üzletre. Így tehát Vegas maradhat még, mint a harc fővárosa, ahol a jobban bejáratott PPV gálák szoktak landolni, Rousey-val, és Weidman-nal a főszerepben. Az a Weidman, aki Rockhold szerint fényévekkel el van szállva magától, és akinek ideje lenne felébrednie, és észbe kapnia. Na de erről Luke maga gondoskodna:

„Amint megszereztem az övet Weidman-tól, nem állok majd le, hanem harcolok tovább, ahogy tettem azt egész életemben. Remélem, hogy sikerül majd begyújtanom a feneke alá, amitől magához tér. Már egy ideje ő van a csúcson, ráadásul még veretlen is. Kezd egyre inkább nagyképűvé válni, de én szépen ráébresztem arra, hogy ideje ismét a földön járnia.”

Luke megtáltosodott azóta, hogy UFC-s debütálásakor belenézett Vitor papa fordulós fejrúgásába, és valósággal aprította ellenfeleit (legutóbb szegény Machida-t fojtotta álomba). Weidman meg Anderson letaszítása után sem lazított, és bajnokként megállította kihívóit (utoljára Belfort volt a szenvedő alany). Chris ráadásul tündököl a rivaldafényben, és kb. minden UFC-s műsorban tiszteletét teszi, de hát lehet-e nem szeretni azt az embert, aki vészhelyzetben egy még egy szemeteskukát is képes vécéként használni?

H.Ákos

AKCIÓ • MANTO VAI FINALIZA • 34,990 Ft •Csapjatok le ezekre a király BJJ ruhákra. 1-1 darab van minden méretből. Az...

Posted by TDMG Store on Wednesday, August 5, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr657701894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása