TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Belfort két meccsen belül újra az övért akar küzdeni, ha nem jön össze, visszavonul

2015.08.13. 16:06 td_interim

 

20150523112904_5d3_4816.JPG

Vitor nem tököl.

 

Vitor Belfort a maga 38 életévével nem mai csirke, és úgy tűnik, ez kezd neki is leesni. A brazil novemberben, a UFC Fight Night 77-en harmadszorra is összecsap Dan Hendersonnal, és azt mondja, ha ott győz, és nem egy újabb címmeccs következik, nyugdíjba megy.

Dan Henderson után Weidman és annak a bepofázós Rockhold meccsének a győztesét akarom. Mindent egy lapra teszek fel. Vagy elérem a célom, vagy befejeztem. Fontos, hogy legyen célod az életben, amire összpontosíthatsz, ahova el akarsz érni. Az új esélyekben az a jó, hogy már ma meghódíthatod őket.

 

Most Dan Hendersonra fókuszálok, az edzésre, arra, hogy tegyem a dolgom. A győzelemre megyek rá, mindig így küzdöttem. Újra Pedro Diazzal, a nagy boksz- és állóharctanárral edzek. Nagyon elégedett vagyok a felkészüléssel. Ma már egy üzletember vagyok, aki szeret harcolni. Azért csinálom, mert szeretem, és különösen jól esik a rajongóimért és Brazíliáért csinálnom.

Belfort májusban teljesen sima, első menetes TKO-vereséget szenvedett a középsúlyú bajnok Chris Weidmantől. Ha győz is novemberben, akkor sem valószínű, hogy ismét megkapja a lehetőséget a trón elhódítására, mert Luke Rockhold mellett a címmeccsre pályázik Yoel Romero és Ronaldo Souza is.

Nehézsúlyú a napsütés.TDMG x nyár '15. Keresd a cuccainkat a webstore-on: TDMGSTORE.COMHeavyweight sunshine.TDMG x summer '15. Check out our goods in the webstore: TDMGSTORE.COM

Posted by TDMG on Thursday, August 13, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367703820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása