TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megvan az Aldo vs. McGregor helyszíne és időpontja

2015.08.11. 10:52 td_interim

jose-aldo-conor-mcgregor-video.jpg 

Ronda Rousey nem fog szerepelni a gálán.

 

Már megint füstbe ment a UFC újra és újra felbukkanó Legnagyobb Terve ™: nem lesz gála a Dallas Cowboys stadionjában, az össze-nem-jövő rendezvényt így nem vezetheti sem a Jose Aldo vs. Conor McGregor pehelysúlyú címegyesítő mérkőzés, sem a Ronda Rousey vs. Miesha Tate 3 női harmatsúlyú címmeccs. Az Aldo – McGregornak viszont kitűzték a helyszínét és az időpontját, és nagy meglepetésekre nem kell felkészülni.

Szóval:

Pehelysúlyú leszámolás, UFC 194, december 12., Las Vegas, MGM Grand Garden Arena.

A UFC az elmúlt héten komolyan dolgozott azon, hogy megvalósítsa egyik nagy tervét, és összehozzon egy gigarendezvényt az arlingtoni AT&T Stadionba, a Dallas Cowboys százezres befogadóképességű arénájába. Mindezt a szervezet jelenlegi két legnagyobb sztárja, Ronda Rousey és Conor McGregor közös fellépésével hozták volna tető alá a UFC 194-en, de mint hogy a helyszín nem jött össze, így a Ronda – Miesha 3-mat ki is vették a programból. Dana White:

Az a meccs biztosan nem lesz az Aldo-McGregor cardon. Ha a Dallas Cowboys stadionjába mentünk volna, az teljesen más történet lett volna, de az MGM nagyon akarta a meccset, óriási erőfeszítéseket tettek érte, és meg is kapták. És nekünk is jobban jön ki a lépés, ha Las Vegasba megyünk.

A másik változás, ami a 194-es gálát érinti, az az időpont: december ötödike helyett egy héttel későbbre csúsztatták a rendezvényt. Ez a döntés már azután született meg, hogy biztossá vált a Las Vegas-i helyszín, és azért volt szükség rá, mert ötödikén Andrea Bocelli koncertezik az MGM Grandben.

Régi álma a UFC-nek a Dallas Cowboys stadionja, és időről-időre el is játszadoznak a gondolattal, hogy ott rendezzék meg a szervezet történetének legnagyobb gáláját. A legközelebb eddig akkor jutottak a megvalósításhoz, amikor már majdnem véglegesítették a helyszínre a kicsit később dugába dőlő Brock Lesnar vs. Fedor Emelianenko meccset. Meg most.

• TDMG ✊ Tooth Fairy •Néha jobb komolyan venni a meséket. TDMG Fogtündér póló a webstoreban:...

Posted by TDMG on Monday, August 10, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637697904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása