TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 73: Teixeira vs. Saint Preux élő közvetítés

2015.08.08. 20:42 td_interim

ufn_nashville_2015_poster.jpg 

Katt.

 

Gála van, yo! A UFC aktuális Fight Nightja Nashvilleből jelentkezik, főszerepben két félnehézsúlyú, egyikük jön föl, mint a talajvíz, másikuk épp zuhanórepülését igyekezne megfékezni: a Glover Teixeira – Ovince Saint Preux főmeccs tétje nagyobb, mint elsőre gondolnád.

Az előmeccs könnyűsúlyú csemege, ahol Michael Johnson azért küzd, hogy Dana White elhiggye: igen, tényleg érdemes most már számba venni, ha legközelebb címmeccsről agyalnak Joe Silvával – Beneil Dariush meg azért teper, hogy megmutassa: van ő is olyan harcos, mint Michael Johnson. Egyszerre csak egy lépés, ugye.

Lesz még vigyori KO-gép Sam Alvey, Ronda Rousey és Miesha Tate után kissé megkopott hírnevű Sara McMann, és az örök kérdőjel Uriah Hall, aki egyszerűen képtelen egyenletes teljesítményt nyújtani. Ellenfelére azt mondják, érdemes figyelni: Oluwale Bamgbose-ből még lehet valaki.

A UFC Fight Night 73 Fight Pass ültetői vasárnap hajnali fél egykor kezdődnek, a tévés ültetők hajnali kettőkor, a main card pedig hajnali négykor. Élő közvetítéseket itt és itt találhatsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr477692442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása