TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Érkezik a Belfort – Bisping 2?

2015.07.22. 17:00 td_interim

vitor-belfort-vs-michael-bisping-478x270.jpg 

Mindkét bunyós akarja és az időzítés is ideális.

 

Michael Bisping ősidők óta először kóstolt bele ismét a nyerő szériába, amikor megosztott pontozással legyűrte Thales Leitest a hétvégi UFC Fight Night 72 főmeccsén. A brit nem alakított túl meggyőzőt, a gála utáni sajtótájékoztatón ennek ellenére nagy mellénnyel kihívta két korábbi, TRT-s legyőzőjét. Dan Hendersonról még tisztelettel beszélt, Vitor Belfortról viszont öö nem.

Ha megnézed, milyen volt Vitor, amikor bunyóztam vele, hát olyan volt, mint egy erőemelő bajnok és a Hihetetlen Hulk keveréke. Amikor Chris Weidman ellen lépett ketrecbe, akkor meg úgy nézett ki, mint egy formán kívüli, középkorú ember, egy apuka, aki heti egyszer téved le az edzőterembe. Szóval két különböző emberről beszélünk. Szeretném beverni a pofáját, elhallgattatni egyszer és mindenkorra és bosszút állni. Nem tisztelem azt az arcot, szerintem egy darab szar.

Két napra rá meg is érkezett a válasz a braziltól egy Instagram poszt képében:

 

Olyan sok bunyós rájött már, hogy ha rossz dolgokat mondanak másokról, akkor megkaphatják a meccset, amit akarnak! Én 19 éve verekszem, és sohasem volt ilyesmire szükségem, én az oktagonban beszélek. Manapság néhány srác másról sem tud beszélni, mint hogy TRT-n vagyok-e vagy sem, és közben fel se fogják, hogy minden egyes alkalommal, amikor kinyitják a szájukat, újabb szponzorokat és partnereket szerzek (semminek sem szabadna személyesnek lennie, ez mind üzlet). Amúgy mindkét UFC bajnoki címemet TRT nélkül szereztem meg. Szóval, ha ez a fickó a képen szeretne benyelni egy újabb rúgást, ütést, stb., én benne vagyok!!! Fogjuk be a nagy száját!!!

Normális esetben túl sok dolog nem indokolná ezt a visszavágót, de most mégis az lenne a csoda, ha végül nem lenne belőle semmi. Bisping aduásza a kétmeccses nyerő széria (ez önmagában sovány) és a TRT-mentesség (ez már izmosabb), Belfortnak meg pont kapóra jön a kihívás, hiszen a májusi UFC 187-en nagyon sima vereséget szenvedett a középsúlyú bajnok Chris Weidmantől, így viszont egy jóval kevésbé veszélyes harcos ellen próbálhatná meg bebizonyítani, hogy szerek nélkül is számolni kell vele. Már csak a UFC biccentése hiányzik a bulihoz. 

Megérkezett a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr787647602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása