TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Lezárult a TDMG-nyereményjáték, megvannak a nyertesek!

2015.07.21. 20:18 td_interim

 11351436_390099157848941_7068750361271610191_n.jpg

Eredményhirdetés a kattintás után.

 

Hektikus napokon vagyunk túl, izomból készültünk a TDMG nyitásra, ami meg is történt, bár nem pont úgy, ahogy elképzeltük: a sokk kattintásnak hála (de amúgy tényleg hála, nagy királyok vagytok!) összeomlott az oldal és még mindig kell neki egy kis idő, míg végleg magára talál. De már nem sok: rövidesen tényleg mindenki kedvére böngészhet.

Az incidensnek az idegrendszerünket leszámítva nem voltak áldozatai, így a TDMGSTORE.COM nyitására meghirdetett nyereményjátékunk is akadálymentesen lezajlott. A kezdő sípszótól a leintésig negyvenhárman lájkoltatok, attendoltatok, invitáltatok és kommentáltatok – közületek sorsoltuk ki azt a szerencsés három főt, akiket most elárasztunk az ajándékainkkal. Nem húzom tovább az időt, íme, a nyertesek:

Játékunk fődíját Széles Ádám nyerte. Ádám a debreceni VENUM Victory World Series gála 2 db VIP belépőjével és egy TDMG VIP csomaggal gazdagodott, mely Snapbacket, 2 db rövid ujjú pólót és egy Tank Topot tartalmaz.

Játékunk második díja Erdei Gumimaci Zsombornál fog landolni, ez egy TDMG VIP csomag (Snapback, 2 db Tee, Tank Top).

Játékunk harmadik díját Feigl Máténak postázzuk, ez egy TDMG VIP Lifetime kártya, mely 10% kedvezményt biztosít mindenkori TDMG vásárláshoz.

Gratulálunk a nyerteseknek, felvesszük velük a kapcsolatot, és mennek a cuccok. A többieknek pedig köszönjük a részvételt – csüggedni nem kell, lesznek még hasonló akcióink!

És természetesen giganagy hála a VENUMNAK, amiért felajánlotta a belépőket a debreceni VENUM Victory World Series gálára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr77645248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása