TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megölöm ezt az embert – UFC 189: Embedded, nyolcadik epizód

2015.07.10. 11:35 td_interim

conorszempa.jpg 

Tovább gördül az Embedded, tovább forrósodik a hangulat. Már majdnem ott vagyunk.

 

Nagyon fontos dolgok történnek a nyolcadik Embeddedben. Először is: Conor McGregorról kiderül, hogy egy vajda. Nézzétek csak:

conorvajda.jpg

Vajda lvl over 9000

Másodszor: a remekül sikerült konferenciahívás után végre ismét egymásnak eresztik a UFC 189 főmeccsének harcosait, azaz Conor McGregor és Chad Mendes – egyelőre csak verbálisan – egymásnak esik a sajtókonferencián. 

Úgy tűnik, Conor most bajban van. Már abban az értelemben, hogy Mendes – bár persze irritálják a beszólások – egyáltalán nem látszik idegbetegnek. Beszéltünk már erről: Jose Aldo kidőlésével és Mendes utolsó pillanatban való iderángatásával ment a kukába McGregor összes gesztusa, amivel az elmúlt hónapokban eredeti ellenfele mentális megrogyasztásán munkálkodott.

Az írnek ezúttal nem lesz meg az a pszichológiai előnye, ami olyan nagy részét tette ki győzelmeinek, hacsak nem húz valami igazán nagyot a mérlegelésen – mert kettejük a gála előtt már csak akkor fognak találkozni. Lehet, hogy ezúttal a meccsen tényleg csak és kizárólag a képességek fognak dönteni?

UFC 189: Embedded első, második, harmadik-negyedik, ötödik, hatodik, hetedik epizód. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr677615000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása