TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bordáját törte Aldo, veszélyben a McGregor-meccs

2015.06.24. 08:34 td_interim

jose_aldo_0.jpg 

Októberig is kényszerpihenőn lehet a brazil, ha nem engedélyezik neki a júliusi mérkőzést.

 

Jose Aldo edzés közben eltörte a bordáját, ezzel veszélybe került a július 11-i UFC 189 főmeccse.

A teljes gyógyuláshoz három-négy hét is kellhet, a gáláig két és fél hét van hátra. Az orvosok ma döntik el, engedélyezik-e a brazilnak a mérkőzést. Aldo helyett Andre Pederneiras, a Nova Uniao vezetőedzője nyilatkozott a harcos állapotáról.

Sírt. Nagyon akarja ezt a meccset, rengeteget fektetett bele mindenki. Egész délután vele voltam. Összetört a szíve. De akkor is harcolni akar. Meg kell várnunk a vizsgálat eredményeit. Nagy fájdalmai vannak.

 

Ha valóban törés, akkor Aldónak le kell állnia az edzéssel, három-négy hétig semmit sem szabad csinálnia, amíg rendbe jön, és akkor tudna csak gyakorlatokat végezni anélkül, hogy megerőltetné a bordáját. És akkor is teljes időre lenne szükség az edzőtáborozáshoz: három hónapra. Nem hinném, hogy október előtt összejön ez a meccs.

A sérülés hírére rögtön sorba álltak a UFC könnyebb súlycsoportjainak bunyósai – mindenki beugró szeretne lenni:

Dana White egyelőre lehűtötte a kedélyeket:

Aldo tavaly is megsérült, akkor is csúsztatni kellett a címvédését: gerinc- és vállproblémák miatt az eredetileg tervezett augusztusi dátum helyett októberben mérkőzött meg Chad Mendes-szel. A két meccset mégsem lehet összehasonlítani, pusztán a körülmények miatt: a UFC az Aldo – McGregor promóciójába már eddig is dollármilliókat ölt.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937569004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása