TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Joanna: a szalmasúly Ronda Rousey-ja akarok lenni

2015.06.22. 13:12 td_interim

703_joanna_jedrzejczyk_0_0.jpg 

Eddig okés.

 

Joanna Jedrzejczyk a UFC Fight Night 69 főmeccsén gusztustalan mócsinggá verte Jessica Penne arcát, és tükörsima TKO győzelmével megvédte a szervezet szalmasúlyú bajnoki övét. Teljesítményét a legnagyobb női bunyós is állva tapsolta meg:

rondajed_0.jpgA gála utáni sajtótájékoztatón is szóba került Ronda Rousey, ekkor ambiciózus tervet vázolt fel a lengyel hentes.

Követem Rondát. Nagy rajongója vagyok, nekem ő a legjobb. Én akarok lenni a szalmasúly Ronda Rousey-ja.

Erre a dolgok jelen állása szerint elég jó esélye is van. Zsinórban két földharc-specialista is tehetetlen volt Joanna ellen, állva pedig – eddig legalábbis úgy tűnik – a közelébe sem ér senki. Lehet mondani, hogy egydimenziós, de emlékezzünk vissza, körülbelül tegnapelőttig Ronda is az volt.

Joannára viszont keményebb feladat vár, ha meg akarja tartani az övét: a világ legdominánsabb sportolójának választott Rousey két legveszélyesebb kihívója, Miesha Tate és Cat Zingano sima vereségekkel már a visszapillantó tükörből integet, Cristiane Justino meg egyelőre továbbra is tíz fonttal feljebb állatkodik, és amíg nem bír lefogyasztani harmatsúlyba, addig problémát sem jelent.

Ezzel szemben Joanna jövője így néz ki: a UFC 190-en a kihívói pozícióért egymásnak rongyol a WSOF szalmasúlyú trónját a UFC kedvéért maga mögött hagyó Jessica Aguilar, és az a Claudia Gadelha, akit Jedrzejczyk csak megosztott pontozással bírt legyűrni (ezt a döntést többen vitatták is).

Ha Joanna annak a meccsnek a győztesén is átverekszi magát, akkor jöhet az Invicta volt atomsúlyú bajnoka, Michelle Waterson, a Mexikóban tré, de még mindig veretlen Teica Torres, a szintén muay thai specialista Joanne Calderwood, a JoJo veretlenségét egy villámkarfeszítéssel elvevő, Joannát rögtön kihívó Maryna Moroz, és persze előbb-utóbb csak megérkezik a kihívók sorába mindenki kedvence, Paige VanZant is.

Igazi pitbullkennelnek néz ki tehát Jedrzejczyk súlycsoportja, de a lengyel lány már most kezd rettegett hírnévre szert tenni. Az önbizalmával sincs gond, amikor azt kérdezték tőle, nem gondolja-e, hogy a bíró korábban is leinthette volna a Penne elleni meccset, azt mondta, ez nem az ő dolga – ha az aktuális kihívó ennyire nem tudja tartani vele a lépést, akkor bizony ez lesz az eredménye.

Nem tehetek róla, hogy én vagyok a legjobb.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937563996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása