TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 138: Kimbo vs. Shamrock élő közvetítés

2015.06.19. 17:02 td_interim

 

bellator-kimbo-slice-vs-ken-shamrock.jpg

Éjjel érkezik 2015 legcirkuszibb mérkőzése – kattints a streamért!

 

Ha nekem valaki tavaly azt mondja, hogy 2015-ben Kimbo Slice – Ken Shamrock meccset fogok nézni, kurvára kiröhögöm. Erre tessék: itt van az év WTF-MMA-attrakciója a célegyenesben, és már egészen pontosan egyet sem kell aludni, hogy elkezdődjön.

Hogy jutottunk idáig? Helyes ezzel foglalkozni? Szükséges ez? Egészen morális kérdések kúsznak a felszínre, ha egy kicsit megkapargatjuk a párosítást, de az az igazság, hogy itt ilyesmikkel csak kötelességből foglalkozik az ember – lehet bármilyen elcseszett ötlet ez a találkozó, úgyis meg fogja nézni mindenki.

Kisregényt nem írnék a meccs elé – mint minden MMA-médium, mi is agyonfoglalkoztuk már a témát – helyette, csak úgy a vicc kedvéért megmondom, hogy Kimbo és Shammy életkora összeadva 92 év. Kilencven-kibaszott-kettő. Legyen itt még két szám: Shamrock közel tökéletes félnehézsúlyú tömeggel, 204.4 fonttal mért be, Kimbo 232 fontot hozott. Majdnem pont ugyanúgy, mint hét éve. 

Gyors befejezést jósolok: vagy Shamrock-földrevitel és szubmissiön, vagy Kimbo-KO lesz a vége, az első menetben. Ha a második menetig megy a dolog, akkor mindketten meghalnak végelgyengülésben.

A Bellator 138 szerencsére sportszakmailag értékelhető mérkőzéseket is kínál: címet véd a pehelysúlyú Patricio „Pitbull” Freire, pár meccsel előrébb ott pattogtatja majd a rasztáit Daniel Straus, aki, ha fejben épp ott van, a szervezet egyik legjobb 145-fontosa. Ketrecbe lép a háromvereséges szopócsúszdán vergődő, előtte viszont szervezetektől független top10-es könnyűsúlyú Michael Chandler, és jön Bobby Lashley is, aki, izé, izmos.

Az ültető meccsek éjjel egykor kezdődnek itt, a main card pedig hajnali háromkor itt és itt. Cirkuszra fel!

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr347557466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása