TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Elképesztő harcot hozott az Edgar – Faber gála ültetőmeccse

2015.05.18. 18:25 td_interim

delos_reyes_sangcha-an.jpg  

Nézd meg, amíg ki nem irtják az internetről ezt is!

 

Az MMA legnagyobb nevei idén még adósak az igazán nagy bunyókkal – nem úgy a másod-harmadvonal harcosai.

Justin Gaethje és Luis Palomino WSOF 19-es darálója, és a Bellator 135-ös L. C. Davis – Hideo Tokoro parádé után megint befutott egy olyan meccs, ami láttán először azt kérdezed: kik ezek? Aztán azt, hogy „úristen, ez miért ennyire jó??”

A UFC Fight Night 66 második mérkőzésén Jon Delos Reyes és Roldan Sangcha-An csapott össze, de úgy, mintha azt hitték volna, ez a Pride Bushido, és parázni kell a sárga lapoktól. Az elképesztő tempó és agresszivitás mellett kaptunk mindenből: volt nagy kaliberű jitsu, kizárólag full erőből leadott ütések, kirepülő fogvédő, és a horror műfaj rajongóinak még egy jó mély vágással, és erősen zubogó vérrel is kedveskedtek a fiúk. Íme: 

A meccset Delos Reyes nyerte hátsó fojtással, de Sangcha-Annak sincs oka keseregni: ez tipikusan az a fajta vereség, amitől csak vonzóbbá válik a neve. Még sok ilyen bunyót kérünk szépen!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237470596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása