TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Ray Sefo nyitott egy Mark Hunt elleni visszavágóra

2015.05.17. 15:47 td_axl

ray-sefo-mark-hunt.jpg

Ha már ma épp Le Banner visszavonulásán kesereghettünk, a K-1 egy másik ikonja érdekes lehetőségről beszélt.

 

Ray Sefo a korábbi japán szervezet tagadhatatlanul színes egyénisége volt. Félelmetes leírni, hogy a most 15-20 éves olvasóknak talán be kell őt mutatni, vagyis az idő pereg a homokórában a háttérben, Sefo pedig időközben saját MMA szervezetet építve a WSOF ügyeit menedzseli. Emellett azonban edzésben van, tanítványaival foglalkozik és öregfiúk meccslehetőségekkel kacérkodik. 

A minap ugyanis egy interjúban beszélt arról, hogy azonnal igent mondana egy Mark Hunt elleni kick-box mérkőzés felkérésre. Sefo és Hunt 2001-ben egy emlékezetes, közönségbarát meccset hozott egymás ellen. Egy olyan idő lenyomata az a közdelem, mikor két igazi harcos találkozott és a küzdelem puszta szeretetétől vezérelve maradandót alkottak. Akkor Sefo nyert pontozással, de a bunyó lényegében legitim harcosokként definiálta a két barátot a japán ringben. 

14 évvel később Mark Hunt továbbra is aktívan, hatalmas szívvel küzd a fiatal generáció ellen, de vélhetően a tündérmese happy ending nem jön össze már neki: az UFC öv nem kerül derekára. Addig biztosan nem, amíg 20 kilókat kell fogynia és 5 menetet kell tolni a ketrecben. Viszont egy unikális, visszavonulást felvezető öregfiúk meccssorozatban Sefo ellen csodát művelhetnének ismét. Ray szerint a negyedik menettel folytatnánk a 2001-es ütközetet, melyben a megállíthatatlan erő találkozna a mozdíthatatlan tárggyal. Állítólag Japánban már többen dolgoznak ezen a párosításon, mi pedig szájszélet harapdálva reménykedünk sikerükben. 

badr-hari2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397467386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása