TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fenébe Klicskóval – Tyrone Spong újra MMA-zni fog

2015.05.14. 18:49 td_interim

20121105080526_1mg_3614.JPG 

Méghozzá augusztusban.

 

Nem kell már sokat aludni ahhoz, hogy Tyrone Spongot újra a ketrecben láthassuk, még ha nem is abban a ketrecben, ahová annyira vágyik.

A surinamei kiválóság nemrég kemény nyilatkozattal borzolta a kedélyeket: leszarja a kickboxot, marad az ökölvívásban, és elverekedi magát Vlagyimir Klicskóig. MMA-ban pedig becélozza a UFC-t. A Klicskó-blöffből nyilván nem lett semmi, a ketrecprojekt viszont újra beindul, csak máshol: Spong visszatér a World Series Of Fightingba.

A King of the Ring az augusztus elsején, Las Vegasban megrendezendő WSOF 22-őn húz újra kiskesztyűt. A gála főmeccse a Rousimar Palhares – Jake Shields földmunkás-találkozó lesz, Spong ellenfele még nem ismert, de minden bizonnyal verhető srácot kerítenek majd neki.

Spong a szervezet debütáló gáláján kezdett bele MMA-karrierjébe 2012 novemberében, egy látványos, elsőmenetes kiütéssel, majd 2013 augusztusában egyhangú pontozásos győzelemmel folytatta a WSOF 4-en. Ezt három kickbox meccs követte a Gloryban, melyek közül az utolsón Gökhan Saki szétchrisweidmanelte Tyrone sípcsontját.

Spong idén márciusban tért vissza – a bokszringbe, ahol két könnyű ellenfél elsőmenetes kiütésével rázta le magáról a ringrozsdát. És akkor ezek szerint most készen áll arra, hogy a lábait is megdolgoztassa.

Ez mind szép és jó, de mi a legjobban egy Gökhan Saki elleni visszavágónak örülnénk – sajnos azonban úgy tűnik, erre még tovább kell várni, mert bár a Glory és Saki már ismét elkezdett egymáshoz dörgölőzni, ez Spongra még mindig nem áll. És Tyrone aprópénzért nem hajlandó megint eltöretni a lábát.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr247459754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása