TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather és Pacman bemért az évszázad mérkőzésére

2015.05.02. 12:35 td_axl

mayweather-pacman_2.jpg

Tegnap pontban éjfélkor kezdődött a pár percnyi mérlegelés köré rántott pazar ceremónia, hogy Floyd és Pac hivatalossá tegye a holnap hajnali mérkőzést a bemérés által.

 

Az MGM-ben cirka 11.500 nézőt fújt össze az esti szél, akik csak azért jötte, hogy a kissé unott fókuszált Mayweather, és a felszabadult és laza Pacman a mázsára állhassanak és kárászraj szálkaságot szemléltető feszítésben villanjon pár száz vaku. A felvezetőben még gyorsan elkapták Mayweather Sr. és Roach edzőket pár erőltetett kérdésre, mindkét Úriember a maga, elvárható stílusában segítette a szerkesztőket. Aztán megtörtént a holnap hajnali bunyó előjátéka, May és Pac az HBO és Showtime farokméregetős megosztott ceremóniamestereivel és körítésével bemértek.

Pac még egy selfiet is tolt kifele menet, ezzel a lazaságát szemléltette, a mázsa után meg annyit mondott Money-nak, hogy köszönöm. Floyd ezt nem értette és nem is válaszolt, kissé langyos mérlegelés volt ilyen szempontból, és itt nem a trash talkot hiányolom, az nem kell. Szóval Floyd 146 font (~66.2 kg), Manny pedig 145 font (~65.8kg) volt, vár ránk egy olyan mérkőzés, aminek finoman szólva öröm részesének lenni majd.

td_nation.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr577421578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2015.05.02. 16:20:49

Big Só!
És ezt a buznyák ír ritkaszakállú majom szó nélkül hagyta? :D
süti beállítások módosítása