TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Gustafsson megsérült, Jedrzejczyk címvédése lesz a berlini gála főmeccse

2015.05.01. 14:41 td_interim

102_alexander_gustafsson_gallery_post_0.jpg 

Folytatódik a rokkant-rally.

 

Erős hetet zár a UFC: Jon Jones eltiltása és Khabib Nurmagomedov kidőlése után újabb közönségkedvenc kényszerül parkolópályára.

Alexander Gustafsson megsérült, és visszalépni kényszerült a június 20-i berlini gálától. A UFC egyelőre nem bajlódott azzal, hogy új ellenfelet kerítsen a magára maradt Glover Teixeirának, helyette teljesen új főmeccsel támad: leszervezik Joanna Jedrzejczyk első címvédését Jessica Penne ellen.

Joanna márciusban érdemelte ki a Champion vezetéknevet, amikor a ketrecen kívül láthatatlanná tette, a ketrecben pedig megsemmisítette a UFC első női szalmasúlyú bajnokát, Carla Esparzát. A lengyel lány látványos bunyójával, egyszerre vagány és szerethető stílusával máris jó úton van afelé, hogy a szervezet egyik legnépszerűbb harcosa legyen.

A Bellator és Invicta-veterán Penne tavaly decemberben, az Ultimate Fighter 20 döntőiben debütált a UFC-ben, akkor megosztott pontozással legyőzte Randa Markost.

Gustaffson sérüléséről közelebbit egyelőre nem árultak el, nem tudni, mennyi időt kényszerül kihagyni, ahogy az sem tiszta, Teixeirát megtartják-e a cardon, vagy átpakolják egy másik gálára.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr467419598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása