TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Csak egy lépés választ el minket A bokszmeccstől

2015.05.01. 14:43 td_interim

moneypacsuperfight.jpg 

Itt az Inside Mayweather vs, Pacquiao harmadik epizódja.

 

Őrületes belegondolni, de holnap éjjel tényleg itt van az évszázad bokszmeccse. A Showtime Mayweatherre koncentráló visszaszámlálós sorozata is célegyenesbe fordult, megérkezett a harmadik rész.

 

Ennek az epizódnak igazi különlegessége, hogy megszólaltatják benne azt a három bunyóst, aki mind Mayweatherrel, mind Pacquiaóval megosztotta már a ringet. Juan Manuel Marquez, Shane Mosley és Ricky Hatton elmesélik meccseik történetét, aztán le is adják tippjeiket a győztesre.

A továbbiakban felolvassák azt a levelet, amit Mayweather küldött csapata tagjainak akkor, amikor eldöntötte, hogy szeptemberben végleg (?) visszavonul, végül azt is megtudhatjuk, mit gondol Money azokról, akik kritizálják azért, mert erre a meccsre nem hajlandó előhúzni a trash talkját.

Inside Mayweather vs, Pacquiao első és második rész.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr757419458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása