TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mr Wonderful a Bellator-ban folytatja

2015.04.20. 15:24 td_hriczuakos

phil-davis-2013-cfa8b368efa61877.jpg

Phil Davis és az UFC nem jutottak közös nevezőre, így a Mr Wonderful becenévre hallgató bunyós lett Scott Coker átigazolási hadjáratának legújabb tagja.

 

 

 

Már a Ryan Bader elleni mérkőzése előtt tudni lehetett, hogy Davis-nek lejár a szerződése, ám ekkor még kevesen gondoltak volna arra, hogy Phil majd épp a „konkurenciához” igazolna. Pedig ez történt, melyet maga a Bellator jelentette be, és twitter oldalán a szervezet még egy képet is közölt a szerződését éppen aláfirkantó Davis-ről. Phil úgy nyilatkozott, hogy nagyon örül a váltásnak, és mivel saját magát tartja a legjobb birkózónak, és grappler-nek, a Bellator félnehézsúlyú divíziójának nem árt odafigyelnie.

Davis 13 meccset nyomott le az UFC-ben, nem mellékesen ő győzte le először a későbbi kihívót, Alexander Gustafsson-t, aki ezt követően a csapattársa lett. A kopászéknál töltött időszaka alatt olyan nevek ellen sikerült győzelmet ünnepelnie, mint Machida, Texeira, Lil Nog, vagy épp Brian Stann. Coker arcára széles vigyor ülhetett ki, amikor nyélbe ütötték az üzletet, és van egy olyan sejtésem, hogy Newton kispadra kerülhet a bajnoki címért futó versenyben. A Bellator elnöke kiemelte, nagyon büszkék arra, hogy olyan klasszisokkal erősíthetik csapatukat, mint Davis, ugyanakkor a feltörekvő generációnak is igyekeznek megadni az esélyt. Már tervben van néhány lehetséges ellenfél Davis számára, melyet az elkövetkezendő hetekben be is jelentenek majd.

H.Ákos

otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937382922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása