TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Láthatáron az Overeem vs. JDS álommeccs?

2015.03.17. 11:26 td_Emree

dos-santos-vs-overeem.jpg

Hétvégi, tökéletesen kivitelezett rombolásával Alistair Overeem újra tűzközelbe került, az évek óta húzódó Junior dos Santos elleni meccs közelebb lehet, mint gondolnánk.

 

Alistair Overeem a hétvégén ismét villantott. Egy nagyon okos és kemény meccsen sikerült legyőznie a kőkemény jobbosáról és gránitkemény álláról híres Roy Nelsont. Ezzel a győzelmével újabb lökést sikerült adnia karrierjének. Overeem nagy reményekkel érkezett az UFC-be. Korábban begyűjtötte a Dream, a Strikeforce és a K-1 nehézsúlyú öveit és ezt tervezte tenni az UFC-vel is. Első meccsén sikerült elrúgnia a nyugdíjig Brock Lesnart, és már mindenki azt várta, hogy mikor kap címmeccset a holland rombológép.

Az élet, mint legnagyobb forgatókönyvíró, azonban mást tartogatott. Overeemnek konkrétan két kiütéses vereséget zsinórban. Ezt ugyan egy győzelem követte, de Ben Rothwell az ökleivel altatta ismét a hollandot. Overeem innen igyekezett visszakapaszkodni és Stefan Struve, majd a hétvégi Roy Nelson ellen elért győzelmével úgy fest, hogy jó úton halad.

Az egyre javuló teljesítményében nem kis szerepe lehet, hogy Albuquerqueben, Greg Jackson csapatánál végre megtalálta helyét.

„Nagyon magabiztos voltam a bevonuláskor. A Jackson’-nál működik a kémia, együtt dolgozunk, és mindenki ott van a másiknak, hogy segítse. Az ottani környezet magabiztossá tesz, mindenki nagyon barátságos. A csapatváltás nagyban hozzájárult, hogy ismés sikeres legyek a bunyóban.”

– kommentálta Overeem az utóbbi idők eseményeit.

És, hogy mennyire sikeres Overeem mostanság? Nos, erről Dana White beszélgetett el Ariel Helwanival az UFC 185-öt követően.

„Alistair jobban nézett ki, mint korábban bármikor, egy kicsivel talán több gyilkos ösztönt is mutathatott volna. Komolyan elkapta Royt egy ponton. Nem vállalt kockázatot, de jó teljesítményt nyújtott.”

Azért ne feledkezzünk meg Roy Nelsonról sem!

„Hogy mégis mennyire kemény Roy Nelson? Roy Nelson nem is ember. A rúgások, amiket lábon kihordott, hihetetlenül kemények voltak.”

Dana Whitenak összességében annyira tetszett Overeem bunyója, hogy tető alá akarja hozni a korábban már beharangozott Overeem Junior dos Santos összecsapást.

„Szeretném, ha összejönne a dolog. Vajon Overeem szeretné?”

junior-dos-santos-vs-alistair-overeem.jpg

Ki marad talpon?

És ti? Szerintetek összejöhet a várva várt Overeem JDS gigabunyó, és ha igen mi lesz a vége?

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287276345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása