TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cris Cyborg 46 másodperc alatt megsemmisítette Charmaine Tweet-et

2015.02.28. 16:17 td_interim

mma_e_cyborg13_800x450.jpg

 

Brutálisan indult a női MMA történetének eddigi legnagyobb hétvégéje.

 

Hosszú kihagyás után tért vissza a ketrecbe Cristiane Justino, de annál hamarabb jelezte, hogy részéről semmi sem változott: ugyanolyan szörnyeteg, mint volt. Az Invicta FC 11 főmeccsén Charmaine Tweet-et hajtották elé a mészárszékre, és ahogy számítani lehetett rá, hamar ki is véreztette a kanadai harcost.

 

td_banner2.jpg 

Cyborg azonnal lerohanta Tweet-et, és pontos parasztlengőkkel támadott. Egy jobbostól Tweet eldőlt, mint egy zsák, Cyborg maradt a nyakán, és a földön is pofozta. A kanadai aztán felkecmergett, de rögtön újabb ütések zúdultak rá, így Herb Dean negyvenhat másodperc vadulás után leintette a meccset. Cristiane Justino TKO győzelmével maradt az Invicta pehelysúlyú bajnoka.

 

 

A közönségben ott volt Dana White UFC elnök is, akinek minden bizonnyal $$$-re tágultak a pupillái a mészárszék láttán. A korábban Cyborg kapcsán a mosdatlan parasztságig bunkó White-tól az, hogy a helyszínen nézte végig Justino alakítását, felért egy nyilvános bocsánatkéréssel. A gála után azonnal bejelentették Cyborg következő meccsét is: a brazil gyilkológép július 10-én, a UFC International Fight Week-jére időzített gálán harcol legközelebb, Las Vegasban. És Justino természetesen ott lesz a ma hajnali UFC 184-en is. A nemzetközi helyzet fokozódik.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 

 fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr497228275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása