TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mighty Mouse 2 milliót kér Dillashaw ellen

2015.02.15. 11:48 td_hriczuakos

img_3112.jpg

Az UFC légsúlyú bajnoka, Demetrious Johnson alighanem „Floyd Mayweather-szindrómában” szenvedhet, ugyanis azt hiszi magáról, hogy alkuképes pozícióban van a kopaszéknál.

Amíg „Money” egy meccsével lazán összehoz magának több mint 50 misit, addig ez az MMA-ban köszönőviszonyban sincs egyetlen harcos gázsijával szemben sem. Anderson mondjuk már közelít az 1 millióhoz, sőt, a szponzori szerződéseknek köszönhetően át is lépi ezt a határt, a többieknek viszont csak a morzsa marad abból, amit Silva meghagy.

DJ most azonban az élre törne, és mindezt úgy érné el, hogy kiállna TJ Dillashaw ellen egy superfight keretében. Ez mondjuk nem lenne egy Aldo vs. Pettis meccs, de azért elég sok embert megmozgatna a két bajnok párharcra. De hogy ne legyen ennyire drámai a helyzet, Johnson benne van abban is, hogy 1 milliót utaljanak a számlájára, ennél lejjebb azonban még a főnök kedvéért sem menne. Mighty Mouse tehát készülhet Horiguchi ellen, hisz az a veszély nem fenyegeti, hogy túllépné a hitelkeretét, meg aztán White sem nagyon játssza a Monopoly-s bácsit, amondó vagyok, hogy egy svájci bankszámlára gyűjtsünk pénzt, és segítsük ki a legkisebb bajnokot, nehogy már egy banánhéjon csússzon el ez a találkozó.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr197173143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása