TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ez a kutyus egyre ázottabb: Nik Lentz is kidőlt a holnap hajnali Fight Night 60-ról

2015.02.14. 09:59 td_interim

 usa-today-7675019_0.jpg

A bűnös neve: influenza.

 

Hiába imádkoztunk együtt azért, hogy több harcos már ne hulljon el a rossz csillagzat alatt született UFC Fight Night: Brown vs Saffiedine Thompson vs Thatch Henderson vs Thatch előtt, lett egy újabb hiányzónk. Nik Lentz a mérlegelés előtt influenza-szerű tüneteket mutatott, és az orvos javaslatára a UFC eltiltotta a holnap hajnali bunyótól. Otthon, Lentz-éknél tombol a betegség, Nik 38.3 fokos hőemelkedéssel érkezett a broomfieldi gála színhelyére.

Lentz eredetileg Thiago Tavares -sel verekedett volna, de Tavares lesérült. Új ellenfele a szervezetnél a debüt meccsére készülő Levan Makashvili lett volna. Az újabb szerencsétlen fejlemények miatt azonban a Lentz – Makashvili meccset is törölték, és helyére a Fight Pass-os közvetítésre tervezett James Moontasri – Cody Pfister találkozót emelték. A kóborkutya-gála következő logikus lépése az volna, ha a helyszínt biztosító 1stBank Center egyszerűen összedőlne a gecibe.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17173879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása