TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Melendez szívesen megmérettetné magát McGregor ellen

2015.02.05. 17:41 td_hriczuakos

77682161.jpg

Az ír hype-vonal megtestesítője, a 145 fontos mezőny fenegyereke, Conor McGregor már akkor UFC sztárnak számított, amikor még csak a magzatvízben úszkált. Azóta pedig olyan jól végzi a dolgát, hogy a nyáron már Aldo ellen parádézhat a címért, na meg nem kevés presztízsért is persze. Szinte nincs olyan súlycsoport, ahonnan ne akadna kihívója Conor-nak, aki lassan mindenhol kiakasztja a népszerűségi rátát. Azt már láttuk, hogy Boston és Írország tökéletes alapanyagot képeznek az UFC-nek az elkövetkezendő években, és Conor csapattársai is lassan utolérik magukat. A FOX Sports vendégeként nyilatkozó Gilbert Melendez is összeakasztaná a bajszát McGregor-ral, de erre egy kis időt egész biztosan várnia kell.

 

„Az indok, amiért ez a meccs fontos lenne a könnyűsúlyú mezőnyben az az, hogy egy kicsit összekeverné a dolgokat. Szívesen meccselnék Conor ellen, ebben biztosak lehettek. Nagyon jó fizikummal rendelkezik a súlycsoportjában, és 155 fontban sem lenne elveszett bárány. Nem tudom, hogy készen állna-e arra, hogy a könnyűsúly elitjével mérkőzzön, de mindene megvan hozzá. Még fiatal, és egyre csak fejlődik. Ha valaki annyira hisz magában, mint ő, akkor bárminek lehet realitása. Elfogadnám-e, hogy ellen bunyózzak? Még szép!”

Gilbert tehát fel van spannolva, de Eddie Alvarez ellen sem lesz túl könnyű dolga, márpedig „El Nino” számára a korábbi Bellator bajnok következik. Reméljük itt nem lesz sérülés.

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést legfrissebb cikkeinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397143029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása