TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bréking: Belfort vs Machida az ideiglenes címért, ja, nem...

2015.02.01. 20:42 td_axl

belfort.jpg

Vagy mégsem ready

Te is megfogadtad szilveszterkor, hogy nem emelkedik majd a pulzusod, ha sérülés miatt mondanak le várós UFC meccset? Na, ezt egészen eddig nem kellett tesztelned, Weidman kapcsán meg úgy voltam, hogy a szeptemberi sérülése után úgysem dobják be újra törülközőt...

 

...de csak szétütötték a bordáit. Már ha profi UFC bajnok táborában van ilyen, hogy kezét és bordáit töri a srác címmeccs előtt. Belfort meg érzi, hogy mire Weidmant megkapja, az idősek otthonából tolják át a ketrechez, szóval tárcsázta is a kopaszt, hogy adjanak neki valakit beugróként, de 'izibe! Ja, és nem mellesleg interim címért kiírt meccsen. Az, hogy ilyen feltételt diktál Belfort, azt Dana helyében szépen csomagolt anyázással fogadtam volna, de ez csak a hatalmi pozíció adta szemétkedésből, valahol igaza van Vitornak. Machida telcsije csörrent, ő meg mondta, hogy küldjék neki a szerződést és már írja is alá Vitor ellen. Mikor Belfort csapata megtudta, hogy a Sárkány benne van a buliban, hirtelen nagyon meg akarták várni Christ az ő felépülésében. A fenti vasárnapi mese Dana bácsitól szólt nektek, sem Vitort, sem Lyotot nem értem el telefonon bekérdezni,de még próbálom. Ti is szeretitek a meséket? Aminek a fele igaz, vagy amiben bátor lovagok harcolnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427131465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása