TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Érkezik a Dillashaw vs. Faber meccs?

2015.01.15. 18:22 td_hriczuakos

053d83fca716561db713aa4948ade01c_crop_north.jpg

Üzletben nincs barátság, a ketrecben pedig pláne. Ezt az üzletpolitikát vallja a kopasz is, aki számtalan izgalmas párosításról kénytelen lemondani, hiszen ritkán vállalja egy-egy harcos, hogy kiálljon a barátja, vagy az edzőpartnere ellen. Persze akadnak ellenpéldák is.

Elég csak Jones és Evans esetére gondolni, akik az UFC bajnoki címért képesek voltak hátat fordítani egymásnak. Rashad még csapatot is váltott, bevallása szerint Greg Jackson csapatában nem törődtek már vele annyira, mint korábban. A folytatás mindenki számára ismert, kettejük viszonya azóta sem rendeződött komoly mértékben, és nincs kizárva, hogy látjuk még őket egymás ellen küzdeni. Mint ahogyan ezt a hírt rebesgetik a Team Alpha Male csapatának tájékán is, ahol TJ Dillashaw birtokolja jelenleg a harmatsúlyú övet, és nagy valószínűséggel Barao ellen nézhet újból farkasszemet. Cruz ugye megsérült, Renan után pedig Faber lehetne a következő opció, de a két harcos semmi pénzért nem állna ki egymás ellen. Vagy mégis?

td_banner2.jpg

Nos, úgy hírlik, hogy azért le lehet csengetni annyi zsetont, hogy a két barát bevállalja a meccset, White meg nem megy a szomszédba koldulni, ha arról van szó. Sőt, a főnök nemrégiben lenyilatkozta, hogy a srácok érhetővé tették, miszerint kiállnának egymás ellen. Dana azt mondta, még át kell látnia a dolgok alakulását, de mindenképp érdekelné őt a Faber vs. Dillashaw meccs. Nos, alighanem a kopasz félreérthetett valamit, mivel nem sokkal ezután Urijah elmondta, hogy esze ágában sincs kiállni TJ ellen, nem érdekli, hogy mennyivel gyarapodhatna a bankszámlája, számára a barátság mindennél többet ér. Halottuk ezt már egy párszor a múltban, mint ahogyan arról is szó volt, hogy Duane Ludwig vállalná TJ felkészítését Faber ellen, ha netalán mégis összejönne a dolog. Újabb partnerség megy a levesbe, vagy pedig tényleg hihetünk Faber-nek?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr257074783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása