TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MUSIC: Ignashov hátborzongató bevonuló zenéje

2015.01.02. 18:19 td_axl

ignashov.jpg

A Vörös Skorpió, azaz Alexey Ignashov bevonuló zenéje szerintem mindannyiunk fülében ott rezeg. Hallhattad akár élőben az Arénában, mikor Cenik, Poturak, vagy Karacs ellen vonult be, esetleg felvételről a K-1 dicsőséges éveiből, egy biztos, senkit sem hagyott érzelmek nélkül ez a mű. Ignashov zsenialitása és bosszantó eltékozolt tehetsége bevonuló zenéjében mintha visszatükröződne. Az Outside zenekar The Rough And The Smooth albumán található To Forgive But Not Forget című dalról van szó, melyet sokan (tévesen) Aphex Twin művének gondolnak a mai napig.

Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a közel egy évtizeddel ezelőtt a KaZaa és egyéb fájlcserélő oldalakon beszerzett zenék neveit a gép előtt ülő trollok felhasználók adták meg, így ezen a néven terjedt szét a neten eme mű. Már csak azért sem volt furcsa a dolog, mert Aphex Twint egykoron antikrisztus jelzővel is illeték Come to Daddy alkotását követően, akkoriban igencsak kicsapta a biztosítékot az önimádó darkos öregasszony arcába ordítós cucc. Szóval Ignashov imidzséhez, rombolásához a ringben tökéletesen illett egy Aphex Twin szám, csakhogy az Outside, azaz Matt Cooper és Andreas Allen munkájának köszönhetjük a muzsikát. A Jazz elektronikus innovatív újítóinak, akik napjainkban is Jazz fesztiválok népszerű vendégei,  Drum´n´Bass, Latin-Hip-Hop-Soul-Funk elemekkel festve munkáikat. Az Ignashov által évek óta használt To Forgive But Not Forget dal zsenialitása egyben Lili Haydn hegedűszólójának is köszönhető, számunkra pedig mindenkoron motivációs és nosztalgikus erővel bíró alkotás.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967034137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása