TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Bellator bekeményít: rámegy Fedorra, Lesnarra, Caranóra és Del Rióra

2014.12.29. 10:03 td_interim

20120519_kkt_st3_015_0.jpg

Scott Cokernek elege lett abból, hogy a UFC ellen indított trösztellenes perben mindenki súlytalan, másodosztályú szervezetként utalt a Bellatorra, úgyhogy gyorsan nyilatkozat-sortűz alá vette az MMA médiát és beszámolt jövő évi igazolás-terveiről. Coker olyan neveket szerződtetne, akiket még Dana White is csak nedves álmaiban lát egy asztalnál ülni. Vegyük sorra a jelölteket.

Fedor Emelianenko

mma_e_emel_576.jpg

Ez lenne a legnagyobb sci-fi az összes közül. Nem is történtek még lépések az ügyben, annyi biztos csak, hogy Fedor díszvendégként ott lesz a december 31-i Inoki Bom-Ba-Ye-n Tokióban, Coker pedig itt akarja becserkészni egykori Strikeforce-harcosát. Fedort viszont nem akarja tartósan kicsalogatni a nyugdíjból Coker, csak egyetlenegy, de orbitális gigameccsre szeretné rávenni. Egy olyan meccsre, amitől széthasadna az univerzum, de leginkább persze Dana White feje.

Brock Lesnar

cf80169d8806a48871fea9256fbff477_crop_north.jpg

… mert akit Fedor ellen küldene a ketrecbe Coker, az bizony Brock Lesnar, ismertebb nevén OMG OMG BROKLESZNÁÁÁÁÁÁR!!!! Lesnarral kapcsolatban valamivel könnyebb elképzelni a visszatérést, hiszen ő, bár az MMA-től visszavonult, pro wrestlerként még aktív. WWE szerződése a Wrestlemania 31 után, 2015. március 29-én jár le, menedzsere szerint pedig még így, 37 évesen is gőzerővel munkál benne a küzdőszellem, ráadásul a UFC-ben elhúzódó betegsége miatt nem tudta kihozni magából a maximumot, így befejezetlen ügyként tekint a ketrecharc-kitérőre. Sci-fi ez is, de kevésbé tűnik lehetetlennek, mint a Fedor-ügy.

Alberto Del Rio

alberto-del-rio.jpg

Del Rióval már tárgyalnak. Még egy volt WWE-sztár, de neki legalább van MMA múltja, nem úgy, mint CM Punknak. 9-5-ös a mérlege, első nekifutásra, 2001 és 2004 között az MMA akkori paradicsomában, Japánban küzdött, ahol két meccs erejéig a Pride-ba is belekóstolt. Igaz, mindkétszer kikapott, elsőre ráadásul rögtön Cro Cop altatta el, egy percen belüli fejrúgásos KO-val. A második, 2007-től 2010-ig tartó MMA-s kiruccanása Mexikón és Hondurason keresztül Spanyolországba vezetett. Az ő leigazolása a legvalószínűbb, játszótársnak megkaphatná a (mi más lenne, ha nem) ex-WWE sztár Bobby Lashley-t.

Gina Carano

Állítólag őt is körbeszaglásszák. Úgyse jön.

Coker érkezésével számítani lehetett arra, hogy lábra áll a Bellator, de az új főnök elmondása szerint is csak a Bellator 131-el kezdődött az igazi „merjünk nagyot álmodni”-korszak. A Tito Ortiz – Stephan Bonnar cripplefight ugyanis több mint 2 milliós nézettségével messze lehagyta az ugyanakkor sugárzott UFC 180-t. Coker egyelőre nem szakmázza túl a harcokat, ara koncentrál, ami a ketrecen kívül folyik. Azokat a laikus rajongókat akarja meghódítani, akik az utóbbi időben, az igazán nagy nevek eltűnésével elpártoltak a UFC-től. Az ex-Strikeforce vezér pedig az eddigi PPV-mágnes igazolásokat is meg akarja tartani, ezért viszi bíróságra a Rampage-ügyet is. Ráadásul Coker ígérete szerint a jövőben minden szabadügynöknél ott lesznek és mindenkiért egyenlő esélyekkel szállnak majd harcba. A Bellator nagykorúsítására tett kísérlet egyfelől remek dolog, sokat színesedhet vele az MMA világa, de ha Coker tényleg megcsinálja mindazt, amit ígérget, azzal paradox módon megint csak a UFC-nek tesz szívességet. Mert a Bellator megizmosodásánál mi bizonyítaná jobban azt, hogy a White-Fertitta birodalom tényleg nem monopólium?

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57016025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása