TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Varju Zita immár az EFC harcosa

2014.12.26. 16:11 td_axl

varju.jpg

A magyar MMA női vonalát erősítő Varju Zita december 23-án hivatalosan a dél-afrikai EFC (Extreme Fighting Championship) harcosa lett. Perjés Dóri után tehát egy újabb fiatal és roppant tehetséges magyar harcos szerződik külföldre, hogy a erős és kihívásokkal teli mezőnyben fejlődjön és bizonyítson. A hírt Tánczos Gábor továbbította nekünk, aki Dóri és Zita szerződtetésében egyaránt nagy szerepet vállalt.

td_polo_banner2.gifZita február 21-én mutatkozik be Danella Eliasov (2-0-0) ellen az EFC-ben -57 kilogrammban, mely egyben a szervezet  új női divíziójának indulását is jelenti. Eliasov  lila öves BJJ-s, civilben pszichológus, eddig minden mérkőzését idő előtt, karfeszítéssel nyerte. A mérkőzés Johannesburgban lesz látható a 20 ezer néző befogadására képes Coca Cola Domeban. Zita továbbra is itthon készül Bárdosi Sándor, Sztraka Mihály, Rácz László és Ágh Csaba irányítása alatt, Perjés Dórinál bevált edzésmódszer szerint, természetesen személyre szabva. Az eddigi ellenfél információk alapján, Tánczos Gábor amerikai elemző barátai, valamint az edzők szaktudására alapozva készült el a tréning terv, Zita szinte megállás nélkül edz, fejleszti tudását minden téren. A HFC döntőbeli veresége Cseh-Lantos Renáta ellen elmondása szerint immár a múlté, elszántabb mint valaha. Varju Zitát indítottuk TOTALDAMAGE AWARDS 2014 versenyünkön is, alább szavazhatsz az egyes kategóriákban.

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307012487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saját macskám 2014.12.27. 12:25:23

tévébe benne lesz??????????????

campobaszo 2014.12.27. 16:11:07

Fekete György tud róla?
süti beállítások módosítása