TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jon Jones: Az UFC hátba szúrt a Comier promóval

2014.12.19. 09:44 td_axl

jones_3.jpg

Emlékszel még Jon Jones és Daniel Cormier barátságos párbeszédjére az élő kapcsolás szünetében, mikor Jones azt mondta, hogy megölné Cormiert, ha az arcába köpne? Mert DC erre vágyott, olyannyira ingerelte Jones álszent arcberendezése. Ez a beszélgetés azonban nem ment ki a közönségnek, két felvétel között volt, az UFC azonban mégis kitolta nekünk. Mondhattuk volna erre akkor, hogy "véletlen" volt, hogy tüzeljenek minket a bunyóra, de az azóta készített promós anyagok, előzetesek UFC oldalról mind-mind erre az anyagra épülnek, melyet nem mellékesen a Nevadai Atlétikai Bizottság is vizsgált korábban. Vagyis olyan cucc, amit normál esetben nem rakna egyetlen szervezet sem a kirakatába, pláne nem Jones, mert keresztény testvérei és gyerek rajongói előtt nem ilyennel akar villogni, elmondása szerint.

De csökkenő nézettség mellett az UFC természetes, hogy felhasználja az anyagot, ami teljesen bele illik abba a képbe, hogy Jones-ra a rossz fiú imidzsét öltöztetik az elmúlt években. Legalábbis mindez Jones szerint történt így, nem gondolta volna, hogy belső videó anyagot csak így kitolnak, úgy érzi, hogy elárulták őt, de legalább megtanulta, hogy vigyázzon máskor arra, mit mond. Ez azért annyira nem megy neki, mert Twitter és Instagram profiljából folyamatosan töröl le utólag a cuccokat. A legszebb a dologban, hogy az UFC egy ilyen videót is felhasznált, melyet a Cormier elleni sajtós verekedést követően rakott fel, majd törölt le percekkel később. Az internet azonban nem felejt, ugye? Szóval Jones szerint ez a szitu, de ha már rossz fiút kell játszania, akkor vállalja a szerepet, mint egy színész, aki a nap végén hazatér szerető családjához, és csak ez számít neki. Közben, hogy idilli legyen a kép, Jones kapott egy véletlenszerű drogtesztet otthon az NSAC-től, vagyis a január 4-i Cormier elleni meccs felkészülésének finishében. Alább erről a videó Jones-tól.

 

A video posted by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr526997157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása