TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rashad Evans lemondott a Gustafsson-meccsről, márciusban térne vissza

2014.11.12. 16:46 td_interim

20131116_kkt_cs1_430.0_standard_730.0.jpg

A félnehézsúly korábbi bajnoka nem érzi késznek magát arra, hogy jövő év elején ketrecbe lépjen, inkább egy kora-tavaszi időpontot lát reálisnak. Rashad Evans a UFC Tonight-nak nyilatkozott.

Nem erős a lábam. Nem tudok úgy kilőni, mint régen, és még mindig instabilnak érzem. A menedzsmentem nem hagyná, hogy vállaljam a harcot. Glenn (Robinson, a menedzsere) azt mondta: a karrierednek ezen a pontján semmi szükség arra, hogy siettesd a visszatérést, pláne egy ilyen komoly sérülés után.

Suga februárban szenvedett térdsérülést. Az ACL-e szakadt el, emiatt kényszerült kihátrálni a Daniel Cormier elleni meccsből. A rehabilitáció lassan haladt, de Evans a múlt hónapban már látni vélte a fényt az alagút végén, így ki is szemelte Alexander Gustafsson-t visszatérő ellenfelének, miután a svéd az Anthony Johnson-ügy miatt partner nélkül maradt. Így viszont ez a meccsterv is kútba esett. Most már tényleg gyógyulj meg, Suga!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr496888073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása