TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Werdum: Velasquez sérülése elég különös

2014.10.28. 10:33 td_hriczuakos

205693_355270_werdum_retorno_ao_ufc_2.jpg

Egyre többször fordul elő az UFC háza táján, hogy a bajnokok, vagy épp a nagy húzónevek folyamatosan kidőlnek soron következő meccsük előtt. Az UFC 180 cardja is szépen elkezdett leépülni, előbb Cain, majd Lauzon, és végül Diego Sanchez marad ki a gáláról sérülés miatt. Hunt ugyan beugróként valamelyest megmentette az estét, de azt gondolom, hogy lesznek páran azért, akik visszakérik a jegy árát. Werdum és Hunt tehát interim címmeccsen találkoznak, a győztes alighanem bevárja majd Velasquez-t, és csak reménykedhet benne, hogy nem tart majd sokáig a bajnok rehabilitációja. Fabricio reagált a történtekre:

„Épp Mexikóban pihentem a csapatommal, amikor láttam, hogy Dana White hív. Azt mondta, hogy van egy jó, és egy rossz híre: a jó hír az, hogy továbbra is címmeccset vívok, a rossz hír viszont az, hogy Cain lesérült, és emiatt Mark Hunt ellen kell bunyóznom.”

 

„Az én célom továbbra is a bajnoki cím megszerzése, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, mert Velasquez egy kemény bunyós, aki komoly kihívást jelent, de hát ez van. Azért a sérülése számomra nagyon különös volt.”

 

„A K-1-es karrierje óta követem Mark Hunt-ot, rendes embernek tartom. A stílusa abból áll, hogy minden egyes alkalommal megpróbál kiütni téged. A földön nem igazán képzett, viszont jó a védekezése, emiatt pedig változtatnom kell egy kicsit a stratégiámon, de arra fogok összpontosítani, hogy az én derekamra csatolják majd az övet.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr746836941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása