TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Magyar sikerek a Young Blood Night 2 gálán

2014.10.27. 16:46 td_fruska

Október 25-én, szombaton a németországi Straubingban egy kisebb magyar csapat képviselte hazánkat a Young Blood Night 2. gálán. A Young Blood Night egy feltörekvő német szervezet, az este folyamán MMA és K1 meccsekre került sor. A stadionban 1200 néző előtt csaptak össze a német, magyar, svájci, cseh harcosok. A kapcsolatot az AmaZone Fight Promotion biztosított a gálára a harcosainknaknak, Schafer Szandra és Nagy Zsolt kísérte a versenyzőket.

image_6.jpg

Csomor Andrásra nehézsúlyban a német Matthias Kneuer, -80kg-ban Guzsván Péterre pedig a szintén német Daniel Adler várt a ketrecben. A gálán két YBN bajnoki öv is gazdára talált, pro MMA -ban és női K1-ben. A srácok jó formában érkeztek meg a pénteki mérlegelésre, fantasztikus hangulat, korrekt összecsapások ígérkeztek. 

Andris második párosításként indított a gála elején, nem hagyta túlságosan kibontakozni az ellenfelet. Az ökölvívó alapokkal rendelkező magyar srác ütései pontosak és erősek voltak, az ellenfél szemöldöke felszakadt, az orra eltört, így a bíró az első menetben TKO-t hirdetett, magyar győzelemmel.

image_5.jpg

Guzsván Péter gondolatai a mérkőzéséről:

Az MMA Premium Liga pápai The Cage gálán pontozásos vereséggel búcsúztatott Münczberg Gergő, így a mostani összecsapásra jóval motiváltabban érkeztem. Mindenáron győzni akartam, a stratégiám pedig egyértelműen a mihamarabbi befejezés volt. Az állóbunyóm sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, így nem estem volna kétségbe, ha állva kell megoldani a nálam valamivel nehezebb ellenfelet. Hamar lekerültünk a földre, ahol az egyik kedvenc technikámmal az egyenes lábfeszítéssel kopogtattam Danielt. Ellenfelem nagyon sportszerűen gratulált a győzelemhez, jó kis gála volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr266836697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása