TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ernesto Hoost győzött Peter Aerts ellen egy gentlemanes öregfiús meccsen

2014.10.22. 17:42 td_axl

hoost.jpg

Hétvégén Japánban küzdött meg egymással Ernesto Hoost és Peter Aerts a WKO nehézsúlyú övért, ahogy arról korábban már olvashattatok nálunk. Nem sok infó szivárgott eddig a rendezvényről, ami furcsa kissé, hiszen két legenda csapott össze, ráadásul hatodjára. Ez sem mellékes, hogy a nézőtéren olyan illusztris vendégek voltak, mint Kazuyoshi Ishii, a néha K-1 alapítója, bár lehet, hogy vele nem túl előre mutató promózni manapság a börtönévek és yakuza kapcsolatai miatt.

Szóval Hoost megnyerte a meccset Aerts ellen, melyről a fenti, nem túl jó minőségű felvétel áll rendelkezésre. A pletyka szerint Aerts visszavágót kért, miután elmondása szerint csak három hete volt felkészülni a meccsre, valamint épp térműtét előtt áll, mely miatt baráti megegyezés folytán nem is támadták egymás lábát. Szóval egy öregfiúk, óvatos, barátságos meccs volt, ami talán illik is abba a képbe, ahogy elképzeltük ezt a bunyót.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr196817689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása