TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hamarosan debütál Perjés Dóra az XFC-ben!

2014.10.05. 17:45 td_fruska

Ahogy már korábban olvashattatok róla, Perjés Dóra a közelmúltban a dél-amerikai XFC szervezethez igazolt. Dóri október 18-án debütál a szervezet sao paoloi gáláján Luana Santos Medeiros ellen. A brazil lány igazán impozáns 12-2-0 muay thai mérleggel rendelkezik, és eddigi 2 profi MMA meccsét is sikerrel vett. Ha Dóri begyűjti az első győzelmét a szervezetnél, a kieséses rendszerű nyolcas tornában a következő gálán a tavalyi szezon bajnokával is szembe kerülhet.

Dóri a Hungarian MMA Premium League budapesti MMA Revolution gáláján Eleonora Tassinari ellen szerezte meg a WFFA pehelysúlyú övét egy brilliáns karfeszítéssel, ezzel magabiztosan kopogtathatott a világ szinte bármelyik profi szervezeténél. Az XFC-s karrierjét Tánczos Gábor egyengeti, felkészülését pedig Bárdosi Sanyi irányítja a Bárdosi Küzdősport Akadémián. Jó formában indulnak Sao Paoloba a győzelemért. Dóri birkózása nagyon sokat fejlődött a legutóbbi meccse óta, így az állóharcban agresszív, rámenős stílusa és veszélyes jitsuja mostanra stabil, erőteljes levitelekkel egészült ki, a győzelem nem maradhat el. Dóri új szponzora a Dragon Do egyedi tervezésű, kalocsai motívumokkal díszített edző- és versenyruházattal lepte meg őt, így dél-amerikában igazán ütős szerelésben képviselheti hazánkat.

 WAAAAR DÓRI!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr616761765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomasz Gyurma 2014.10.07. 21:12:44

@Túrós: Szép lány. Túrós batyu viszont butaságokat gépel edzés helyett!
süti beállítások módosítása