TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Perjés Dóra az XFC-hez igazolt!

2014.07.21. 08:44 td_fruska

image_1.jpg

Magyarország legeredményesebb női mma versenyzője, Perjés Dóra neve nem ismeretlen azok számára, akik követik kis hazánk küzdősport történéseit. Dórival a terveiről, a dél-amerikai igazolásról és az elmúlt év eseményeiről beszélgettünk.

Az elmúlt egy év nagyon sikeresnek mondható számodra, melyik eredményeire vagy a legbüszkébb es miért?

Igen, nem panaszkodhatom, jó lendületet vett a profi MMA karrierem. Természetesen a WFFA övmérkőzésre vagyok jelenleg a legbüszkébb, mivel itthon nyerhettem meg a családom és barátaim előtt.

Hogy vagy? Mivel telik a nyár?

Köszönöm kérdésed, rengeteg dolog történt velem az utóbbi időben, de azért próbálom a szabadidőmet pihenéssel tölteni.

Az Xtreme Fighting Championships (XFC) MMA-szervezethez szerződtél. Tudod már, hogy mikor mutatkozol be náluk?

Legközelebb szeptember 13-án küzdök Brazíliában, az ellenfelemről még nem tájékoztattak minket, talán a napokban megérkezik az információ.

image_2.jpg

Mentálisan nagyon erős versenyző vagy, mi az amiben szeretnél fejlődni, változtatni?

Korábban nem fektettem elég hangsúlyt a birkózásra és a levitelekre , de gőzerővel dolgozunk Bárdosi Sándorral a dolgon.

Apropó, adja magát a következő kérdés: a közelmúltban egyesületet váltottál. Hogy sikerült beilleszkedni az új csapatba, milyenek az első benyomások?

Igen, Bárdosi Sándort kértem meg, hogy készítsen fel a jövőben a Bárdosi Küzdősport Akadémián. A beilleszkedés gyors volt, sok mindenkit ismertem korábbról. Jól fogadtak, igazi családias a hangulat. Emellett a Carlson Gracie csapatban Sztraka Mihály irányítása mellett tanulom a bjj-t, így egészen komplex a felkészülésem, napi 2-3 edzéssel.

Beadtátok a kérelmet az Invicta Fc-hez is. Milyen súlycsoportba? Hogy haladnak a tárgyalások?

Tánczos Gábort a Magyar MMA Prémium Liga főtitkárát kértem meg, hogy segítse az utam. Gábor írt az Invictanak, miután a TOTALDAMAGE oldalán olvashattuk, hogy korábbi legyőzött ellenfelemet leigazolták. Beadott mindent. amit kértek. de az idei szezonra már nem tudott érdemben tárgyalni, mivel a keret már kész volt a 105lbs/48kg-ban. Sok fele tárgyalt, keresve a legjobb megoldást számomra. Ekkor jött a dél-amerikai szervezet az XFC, melyből többen igazoltak át az Invictába és a TUF-ba. A szerződés egy torna rendszerről szól, mely ha minden jól megy, 2015. március végéig tart. Esetleg ha eljutok a címmérkőzésig +2évvel hosszabodhat. Fontos kiemelnem, hogy nem hagyom el az országot. Itthon készülök a csapatommal és csak a mérkőzések előtt utazom el Brazíliába.

Ezúton szeretném megköszönni a Magyar MMA Prémium Liga vezetésének, hogy márciusban az indító rendezvényükön bíztak bennem és összehozták a címmérkőzést. A sok embernek, aki szurkol nekem a meccseim alatt. Edzőimnek és edzőtársamnak a munkát, amivel fejlődhetek nap mint nap. Valamint végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a családomnak, akik lehetővé teszik számomra, hogy 100%-ot tudjak teljesíteni a felkészülés alatt és a versenyeken egyaránt.

Sok sikert kívánunk Dórinak és a csapatának!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr406528027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása