TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Soltész László: Bízok a formámban a Piranha ellen

2014.09.11. 20:13 td_axl

Nem lesz könnyű dolga Soltész Lászlónak az október 17-én megrendezésre kerülő moszkvai Octagon FS gálán, a helyi csapat, a Fight Nights Team harcosával, az eddig veretlen, a Piranha becenévre hallgató Marif Pirajevvel ütközik majd.  A 22 éves, 175 cm magas, 77 kilogrammos orosz srác 2011-ben kezdte MMA-karrierjét, eddig 9 mérkőzést vívott, mérlege: 8 győzelem, egy döntetlen. A magyar MMA horizont egyik meghatározó, kiváló harcosa tehát keletre látogat egy veszélyes ellenfél ellen, Laci gondolatai a mérkőzés kapcsán: 

soltesz_penz.gif

Soltész vs Penz 2011-ben

Sziasztok! Az Octagon FS elnöke keresett meg korábban egy meccsel kapcsolatban, de akkor nem tudtam vállalni, mert már elígérkeztem egy másik mérkőzésre. Később újra felkeresett, hogy október 17-re tudok-e vállalni egy mérkőzést, jeleztem, hogy igen és konkretizálódtak a feltételek mindkét részről. Ez lesz az első együttműködésem az OFS-el, remélem, minden gördülékenyen fog zajlani és jó formában tudok mutatni, amivel tudom hozni a meccset. A felkészülésem zajlik javában, céltudatosan az őszi szezonra készültem, anélkül hogy konkrét ellenfelem lett volna. Most hogy tudom, hogy Marif Pirajev ellen küzdhetek, még specifikusabban edzek, nincs sérülésem és még egy bő hónapom van a versenyig, nagyon bízok benne, hogy top formában leszek és győztesként térek majd haza!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr696689825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása