TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Joe Lauzon megdöntötte Anderson Silva rekordját!

2014.09.08. 16:38 td_Emree

Lauzons_face.png

Most nem ő volt a szenvedő alany

Az UFC Fight Night sorozatának legutóbbi, szám szerint ötvenedik gálája, sokáig emlékezetes lesz a számomra, és úgy gondolom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Ha lemaradtatok volna, akkor csekkoljátok itt és itt a dolgot. Lévén már mások kivesézték az estét, én csak egy apróbb, de annál izgalmasabb tényre hívnám fel a figyelmet.

Joe Lauzon, bármikor lép ketrecbe, olyan teljesítményt nyújt, amire sosem panaszkodhatunk. Megalkuvást nem tűrő stílusának köszönhetően sorra húzza be a különböző bónuszokat Knockout of the Night, Submission of the Night, Fight of the Night, Fight of the Year. Ez a mostani küzdeménél sem volt másképp, Lauzon a hétvégén egy térdessel felnyitotta Micheal Chiesa szemöldökét, aminek az lett az eredménye, hogy az orvos beszüntette a küzdelmet. Lauzon nyert TKO-val, ami mellé megkapta az Est Küzdelme – Fight of the Night – díjat és vele 50.000 dollárt. Hogy mi ebben a pláne?

Hát az, hogy ezzel J-Lau vezeti az UFC ranglistáját, amin a legtöbb bónuszt gyűjtő harcosok szerepelnek. Eddig Anderson Silvával vezették a listát holtversenyben 12-12-vel. Szombat hajnal óta, azonban Joe Lauzon lett ezen a téren az egyeduralkodó. Ezúton is gratulálunk neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr46678313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása