TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Andrei Arlovski: Ideges voltam a visszatérésem miatt

2014.08.10. 17:10 td_hriczuakos

Andrei-Arlovski.jpg

Kissé nyögvenyelősnek tűnt, az igaz, de csak sikerült győzelemmel visszatérnie az UFC-be a korábbi nehézsúlyú bajnoknak, Andrei Arlovski-nak. Ezzel egyből visszakapaszkodott a TOP 15-ös mezőnybe, és a lehetséges ellenfelek látókörébe is bekerült, akik közül legközelebb Bigfoot Silva-nak adatik meg a lehetőség, hogy ismét győzelmet arasson a „Pitbull” ellen, ahogyan tette azt a 2010-es évben. Andrei meg egy ideje csapatot váltott, Greg Jackson-ék táborában olyan edzőpartnerek vannak segítségére, mint Jones, Overeem, vagy épp Travis Browne. Mondjuk utóbbi 2 egyaránt kikapott már Bigfoot ellen, de azért némi hasznos tanáccsal biztosan el tudják látni a fehérorosz harcost. Arlovski mesélt kicsit az UFC-s visszatérésről:

„Jól éreztem magam a Schaub elleni meccs előtt, biztos voltam benne, hogy jó teljesítményt nyújtok majd. De a lábaim remegni kezdtek, abban a pillanatban, hogy ismét az Oktagonba léphettem. Később megnéztük a meccs felvételét Greg Jackson-nal, aki rávilágított a hibáimra. Persze, ha visszatérsz egy ilyen helyre, arról álmodsz, hogy egy nap majd te leszel a bajnok, és nekem is ez a célom.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr316590553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása