TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Peter Aerts kiütéses vereséget szenvedett, Le Banner viszont nyert

2014.08.05. 20:53 td_axl

St_Tr_FN_1.jpg

Már befűtöttem korábban a hype kályhát az Aerts vs Hoost párosítással az őszre, no de a franciák úgy érezték, hogy a megspórolt zsetonjukból megrendezik a Fight Night Saint-Tropez II rendezvényt tegnap este, és Peter Aerts nevével is megtolják. Aerst sokadig nyugdíját szakítja meg, a májusi Cooper elleni meccsen összekapart döntetlen azonban keményen jelzi az idő múlását. A csekk azonban szépen ropog, a számunkra is jól ismert Freddy Kemayo meg köszönte a lehetőséget és TKO-val küldte haza a másodikban Aerts-et. 

Egy francia bunyós rendezvény természetesen nem maradhat el Jerome Le Banner nélkül, a francia ikont főmeccsen rakták össze a Mike's Gym növendék Colin George (hogy kicsoda?) ellen, akit módszeresen le is épített egy TKO-val a másodikban. Szóval az öregek viszik a bizniszt, de Kemayo első ránézésre is sok volt a mostani Aerts számára, nem biztos, hogy kell ez. Immár Hoost-ra készülhet, szép befejezés lenne az a meccs. 

Folytassa Peter Aerts pályafutását?
Igen, elnyuhetetlen az öreg.
Nem, a pénz nem minden.
Ki az a Peter Aerts?
Poll Maker

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr996576213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása