TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Joe Riggs ismét az UFC-ben

2014.08.03. 14:47 td_hriczuakos

0806_kenshamrock_520.jpg

Egy sérülés, no meg zsinórban 6 győzelem kellett ahhoz, hogy 2006 után ismét az UFC-ben találja magát Joe „Diesel” Riggs. Bár visszatérő meccse nem ígérkezik könnyű menetnek, hiszen a brazil veterán, Paulo Thiago ellen találkozik majd, ráadásul mindezt Brazíliában teszi, „ellenséges területen”. Riggs 31 éves kora ellenére 54 meccset tolt már le, 40-14-es rekordja tiszteletet parancsol, a tavalyi évben húzta be magának a Bellator Fight Master címet. „Diesel” karrierje során küzdött már nehéz, félnehéz, közép és váltósúlyban is, az UFC-be is 170 fontos harcosként érkezik majd, bár a fogyasztással brutálisan meg kell szenvednie, amire nem egyszer volt már példa nála. Többször voltak magánéleti válságai, ezek emiatt pedig be is akarta fejezni karrierjét, végül azonban a folytatás mellett döntött. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 2003-ban legyőzte Herb Dean-t, akit azóta 3-szor is megválasztottak a legjobb bírónak a sportágon belül.

UPDATE: Pont amikor élesítettem volna a cikket, akkor vettem észre, hogy időközben Riggs neve lekerült a card-ról. Aztán tovább keresgélve megtaláltam ennek az okát is: Joe otthonában éppen megtisztított egy pisztolyt, amikor az véletlenül elsült, és megsebesítette Riggs-t, a kezén valamint a lábán. Jelenleg egy arizoniai kórházban ápolják. "Diesel" helyét Sean Spencer veszi át.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr246555247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása