TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Dublin: McGregor vs Brandao visszaszámlálás

2014.07.13. 17:42 td_adamrepa

A július 19-ére kiírt, hányattatott sorsú gála nagy helyi dobásnak ígérkezik. A UFC 2009 óta most tér vissza először Dublinba és nem mást, mint a sérülés miatt egy évet kihagyó, helyi nagy dumás sztárt, az egész súlycsoport levadászására kész Conor McGregort rakták be fő meccsként a közben lesérült Cole Miller helyett beugró TUF 14 nyertes Diego Brandao ellen. Ryan LaFlare-t kicserélték Zak Cummingsra, de szemmel láthatóan (legalábbis arckifejezéséből ítélve) Gunnar Nelson-t ez nem igazán érdekli. Ha még ez sem lenne elég a sérülésekből és meglepetésekből: Tom Lawlor is lesérült, így el valószínűleg balszerencsés újonc ugrik be Ilir Latifi ellen.

Brad Pickett Ian McCall-val csap majd össze, az undercardon pedig a TUF 19-ből kicsapott Cathal Pendred és Tor Troeng is láthatóak lesznek majd.

Íme két videó, a séf ajánlásával:

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr286503963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása