TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Újra akcióba lendül Yoshihiro Akiyama

2014.07.12. 17:18 td_hriczuakos

Akiyama-700.jpg

Szeptemberben az UFC visszatér Japánba, ahová egy egész pofás kis gálát visznek magukkal. A főmérkőzésen két nehézbombázó, Mark Hunt és Roy Nelson gondoskodik majd a parasztlengőkről, de további érdekes párosítások is lesznek, elég csak megemlíteni a Miesha Tate vs. Rin Nakai összecsapást. És ez még nem minden: kiderült, hogy az ázsiaiak nagy kedvence, a japán judoka, Yoshihiro Akiyama is visszatér, közel 2 és fél évnyi kihagyást követően. Akiyama egy igen impozáns, 12-1 2 NC-es rekorddal érkezett az UFC-be, ahol első komoly próbatételét sikerrel vette, amikor megosztott pontozással legyőzte Alan Belcher-t. Azonban ez volt Akiyama egyetlen örömteli pillanata az Oktagonban, hiszen ezután 4 mérkőzést bukott el zsinórban. Chris Leben ellen jól kezdett ugyan, de aztán belenézett egy háromszög fojtásba, Bisping okos bunyóval kipontozta, majd Belfort alig 2 perc leforgása alatt kiütötte a japánt.

Ezután döntött úgy Akiyama, hogy a középsúlyú kudarcokat követően a váltósúlyban próbálja ki magát, azonban Jake Shields ellen szintén vereséget szenvedett. Ez 2012 februárjában volt, azóta pedig nem is mérkőzött a japán harcos. Idén szeptemberben tehát visszatér a 38 éves Akiyama, ellenfele pedig az ausztrál Kyle Noke lesz. Noke szintén nem ígérkezik könnyű feladatnak, hisz 20 győzelméből 15-öt idő előtt fejezett be, 7 K.O. vagy T.K.O. formájában, 8-at pedig szub-bal. Ráadásul Jones csapattársaként minőségi edzőpartnerek mellett készülhet, és mivel legutóbb Patrick Coté ellen vereséget, szintén nem lesznek majd motivációs problémái.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr616501041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása