TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anthony Pettis dokumentumfilm

2014.07.12. 13:47 td_adamrepa

Pofás kis doku, melyet a FOX vetített Showtime-ról, végigkísérve karrierje és élete különböző állomásain, kezdve a UFC 164-től - ahol ismételten legyőzte Ben Henderson-t -, visszatekintve amatőr pályafutására, a WEC debütálására, ahol is egy év alatt mindenkit legyőzött súlycsoportjában.

Ekkor jött az első Bendo meccs, mely az utolsó WEC címmeccs volt a UFC beolvadás előtt. A showtime kick azóta is majd' minden MMA highlight videó megkerülhetetlen része. A WEC beolvadás után az öv sorsa az Edgar/Maynard meccs nyertese és Pettis között dőlt volna el, de úgy alakult, hogy Pettisnek várnia kellett, így felajánlották, hogy a kispadra ül vagy bevállal addig is egy meccset. Ekkor jött a Clay Guida meccs, mely egy szerencsétlenül sikerült debütálás lett - Guida masszív lay-n-pray taktikával érkezett, levitte Pettist, fetrengett rajta, így pedig a pontozólapokon elúszott a mérkőzés. Ezután sérülés sérülést ért és Anthony egy nagyon rossz szériába futott bele. Annyira sokáig kényszerült pihenőre, hogy az emberek kezdtek kissé megfeledkezni róla.

Közben az öv Edgaré lett, Bendo pedig elérte az első számú kihívó státuszát. Mikor Pettis végre felgyógyult és visszatért, legyőzte Jeremy Stephens-t, Joe Lauzon-t, de közben az öv Edgartól Hendersonhoz vándorolt. Ez nagyban motiválta a továbbiakban. Jött a Cerrone meccs. Donald sokat beszélt, amit Pettisnek nem nagyon tetszett. A dokumentumfilmben Cowboy nyíltan vall róla, hogy a testrúgások nyomán érezte, hogy egyszerűen mindene fájni kezdett belül. A tökéletes rúgásnál pedig Pettis érezte, ahogy sípcsontja egyszerűen Cerrone tüdejéig bemegy. Tudta, hogy a meccs véget ért.

 

Ezután nem tudta ki lesz a következő, de a UFC felajánlotta a címmeccset Henderson ellen. Végre eljött Pettis ideje. A meccs előtt elment édesapja sírjához, aki gyilkosság áldozata lett. A Henderson meccs idején már 5 éve nem tudott elmenni a sok utazás, edzés, meccsek miatt. Az öv további sorsa innen már ismert. Jó filmnézést! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr36394541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása