TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mike Dolce segítségét kérheti Kelvin Gastelum

2014.07.08. 09:04 td_hriczuakos

kelvin-gastelum.jpg

A TUF 17.-ik szériájának győztese óriási meglepetésre a 21 éves Kelvin Gastelum lett, aki a show történetének legfiatalabb győztesének mondhatja magát. Már a TUF házban is sokan őt tartották a leggyengébb láncszemnek, ám a fiatal arizona-i bunyós rácáfolt a többiekre, és gyakorlatilag gond nélkül gyalogolt át ellenfelein. A döntőben aztán Uriah Hall következett, aki brutál kiütéseket osztott ki a show-ban, nem csoda hát, ha ő várta favoritként a döntő összecsapást. Kelvin azonban ismét áthúzta sokak számítását, és megosztott pontozással ugyan, de ő lett a bajnok. Ezzel véget is vetett középsúlyú karrierjének, és lement váltósúlyba, ahol először Brian Melancon várta őt a ketrecben. Gastelum a meccs előtt simán hozta a kiírt súlyt, Mike Dolce segítségével könnyedén megvolt neki a 170 font.

Legutóbbi 2 mérkőzése alkalmával azonban már más volt a helyzet. Rick Story és Nico Musoke ellen is némi túlsúllyal érkezett, és Kelvin arckifejezése sokat elárult a mérlegelés alkalmával. A fiatal harcost 11.-ikként rangsorolják új súlycsoportjában, tehát egyre közelebb kerül az elithez, azonban a mérlegesen mutatott problémáit nem folytathatja sokáig, mert a kopasz hamar bepipul, ha erről van szó. A Musoke elleni győzelem után a szokásos sajtótájékoztatón Gastelum elmondta, hogy alighanem ismét Dolce segítségét kell kérnie, mert egyre nehezebb számára ebben a súlycsoportban maradnia. A mérlegelés előtt 2 nappal úgy érezte, hogy gond nélkül meglesz neki a súlyvesztés, jó formában érezte magát. Kelvin úgy érzi, komoly feladatokat végezhet el váltósúlyban, és egy napon bajnok is lehet, ezért bocsánatot is kért az UFC-től a helyzet miatt, és igyekszik minél előbb visszatalálni a helyes útra. És mint tudjuk, Mike Dolce nagyon is sokat segíthet ebben.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr696467661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása