TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hendricks: Nem fogok nemet mondani egy Weidman elleni meccsre

2014.07.06. 16:18 td_hriczuakos

013_Johny_Hendricks_large_verge_super_wide.jpg

A váltósúlyú bajnok, Johny Hendricks mostanság pihenget egy keveset, közben pedig valószínűleg növeszti a szakállát is, mely egyfajta védjegy lett számára az elmúlt évek alatt. Johny szoros meccsen húzta be az övet Lawler ellen, azóta nem is lépett a ketrecbe, és legközelebb alighanem Rory MacDonald ellen láthatjuk őt, azonban az sem kizárt, hogy a hamarosan esedékes Lawler vs. Brown meccs győztese kap előbb címmeccset. Hendricks nemrégiben a Majority Draw Radio munkatársaival beszélgetett:

„Ez a különbség köztem és Georges között: ha kitakarítottam az egész divíziót, és Weidman is ugyanezt teszi, majd Dana megkérdi tőlem, hogy akarok-e Chris ellen mérkőzni, én nem fogok nemet mondani. Ha kitakarítom a mezőnyt, nem fogok hezitálni azon, hogy feljebb menjek-e egy súlycsoportot. Már alig várom, hogy ez legyen.”

„Bigg Rigg” tervei tehát már körvonalazódnak, de ennyire nem szabad elsietnie a dolgokat, nehogy időközben valaki elszedje tőle az övet, és végül hoppon maradjon. Meg aztán, lehet, hogy GSP is tényleg visszatér hamarosan

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr156473971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása