TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Faber lemaradt a PPV-ről, de nem bánkódik miatta

2014.07.04. 10:30 td_hriczuakos

urijah-faber.jpg

Az eredeti tervek alapján a Urijah Faber vs. Alex Caceres meccs is a PPV-csomagban kapott volna helyet, ám ezt végül megváltoztatták, és az összecsapás a prelim card-ra került. Ez pedig a FOX csatornáján jön majd, lehetőleg több millió néző előtt, így pedig Faber nem is nagyon emészti magát:

„Tulajdonképpen ennek sokkal több értelme van. A FOX Sports 1 csatornáján, a prelim card-ban ez lesz a főmeccs, így várhatóan sokkal több néző kíséri majd figyelemmel, mivel nem kell érte fizetniük. A PPV számadatok nem voltak most olyan magasak, mint korábban. Közvetlenül a PPV kezdése előtt mérkőzhetek, és nagyon remélem, hogy sokan figyelemmel kísérik majd a meccset.”

Faber számára fontos lehet a győzelem, amellyel akár kihívói pozícióban is találhatná magát, de mivel csapattársa, Dillashaw a bajnok, lehet, hogy nem kér majd Urijah az üzletből. Sőt, az is lehet, hogy ismét felmegy pehelysúlyba, ahol a WEC idején még bajnok is tudott lenni.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr766468255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása